dzikakura żeś mnie powaliła na łopatki tą porcelaną. Wielki uklon w Twoją strone za zdolności![]()
Kuraaaaaaaaaaaajestes niesamowita
Pieknie, piekna porcelana, w szoku jestem!
Ja sie wraszam do Ciebie na warsztaty hehe![]()
oooooch Kura! .. biję pokłony dla mistrzyni
!
ja nic nie napisze bo mi slabo kurko od patrzeniaRewelacja
kobieta-dzieki
delyszys
czarnulka-wpraszaj sie wpraszaj, mozemy sie spotkac razem ze Zgredo(juz nas jest trzy gdanskich)
Lussill-na pazurach jak Ty to ja nigdy nie bede malowac-dzieki
naogladalam sie naslinilam na bezdechu..... byly same oh i ah......... i nic wiecej nie napisze bo w szoku jestem jakie cudenka tu zobaczylam.......
Moja dzisiejsza walka z lampką, wzór ściagniety z serwetki![]()
![]()
Kamiśka goopolku Ty mój kochanyja do Ciebie sie na nauki akrylowe szykuje to potrenujemy
![]()
choco śliczny malunek![]()
kurcze super Ci to wychodzichcialabym tak umiec
niestety kupilam sobie swietne pedzeleczki,ale nie wiem nawet jak sie za to zabrac,pod jakim katem ma byc pedzelek i w ogole jakie ruchy itp
chyba szkolonko sie szykuje..
![]()
myślę ze najlepiej potrktowac to jak zabawę i maziać we wszystkie strony na kartkach... ogladając kpk lub filmiki. Pewnego dnia na bank cos wyjdzieAle jakośćpędzli i farbek to podstawa
![]()
OŻ KURDE...choco...dzikakurka.... miazgacudne piekne...
powala z nóg...
![]()
![]()
szoko, piekne piekneJeszcze jeszcze
![]()
pedzle mamnaprawde dobre,te ktorych uzywa fetunia np i wiele innych stylistek,podobno nawet z trosji,fakt cena smieszna ale jakosc jest dobra,tylko ja po prostu nie potrafie nic namalowac,taki antytalent ze mniemusze sie po prostu wybrac na szkolenie i tyle..ciagle mysle nad ta liliya ale boje sie ze nie naucze sie nic,albo po prostu moze sie nie nadam do tego,bo przeciez nie do wszystkiego trza miec talent hehe
![]()
szczerze to tu nie o talent chodzi tylko o wprawiona reke![]()
![]()
Choco wiesz co Cie czeka 17go?super..........
a ja jutro się wybieram na szkolenie z farbek do Akademii Paznokcia![]()
wow dzoana, no to nam tu cuda wymalujesz![]()
oj chcialabymw sumie polycolor już mam, ale tam będę pracować na innych, zobaczymy jak będzie
wieczorkiem jak dam rade to zdam relacje
![]()
dzoana czekamy na relacje i fotorelacje............
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)