Strona 62 z 279 PierwszyPierwszy ... 125258596061626364656672112162 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 526 do 1 550 z 6973

Temat: Kwiatki malowane metoda one stroke

Molestantka klawiatury Avatar NiCoLa

Domyślnie Odp: Kwiatki malowane metoda one stroke

kurko, choco cudowne kwiatuszki

VIP Avatar nanami7

eh jakie kwiatuchy cudne
    Jest między nami gra,
    którą gra się w parach...

www.paznokcie-poznan.blogspot.com

INM & RaNails Educator EF Avatar asia

choco ta lampa to mój ukochany malunek przecudowna jest...

dzoana super czekam na fotki i relacje jak było

a tu moje sprzed kilku dni, szczerze mówiąc straciłam wene i w ogóle wszystko, jak zobaczyłam te prace dziewczyn to mi sie odechciało.. taki troche gniot, bym powiedziała...
    Kod:
    Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść

Molestantka klawiatury Avatar NiCoLa

Asiu a mi się podobają te kwiatuszki

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar milenka_olsztyn

Lampka prześliczna
    ja to na swojej tylko króliczka playboya mam narysowanego
    Zapalniczka też piękna

"Każdy Twój ruch ma coś na kształt serca..."

Totalna maniaczka Avatar hersa

asia, mi też się podobają.
    Chciałam wstawić swoje ćwiczonka, ale po tym co zobaczyłam trochę się wstydze...
    Muszę kupić dobre pędzle, bo moimi nie idzie pracować, farbki też mało ciekawe, ale narazie nie mam kasy na lepsze. eh... muszę gdzieś do pracy iść chyba.

Szkoleniowiec Avatar dzikakura

Asia, bardzo fajne rozyczki, zupelnie inna zapalniczka(moj czlowiek-pali))

i... jest mi wstyd dziewczyny za Was, po prostu wstyd, szczegolnie za Ciebie hersa

Co to znaczy "sie wstydze" wstawiac, co to w ogole jest. Prosze malowac, bo jak nie malujecie to nie cwiczycie

Mam w nosie, chcialam wstawic step troche innego zastosowania one stroke(bo zostala mi jeszcze jedna solniczka i cukierniczka, bo nie zdazylam), ale.. tez sie wstydze

W ogole zadnych pazurow tez nie wstawie, bo sie wstydze!

Co to znaczy lepsze pedzle! A allesandro ralbo Chistrio zrobisz dobrego pazura jak nie bedziesz cwiczyc? oto foty moich pedzli same miotły. Ale jasne.. kupujcie, kupujcie.
    Ostatnio edytowane przez dzikakura ; 28-03-2010 o 14:32

dziewczyny dzięki

hersa ja po tych ich cudach tez sie wstydziłam ale co tam.... musi mi jeszcze zapał wrócić i będzie dobrze

Cytat Napisał dzikakura Zobacz post

i... jest mi wstyd dziewczyny za Was, po prostu wstyd, szczegolnie za Ciebie hersa

Co to znaczy "sie wstydze" wstawiac, co to w ogole jest. Prosze malowac, bo jak nie malujecie to nie cwiczycie

Mam w nosie, chcialam wstawic step troche innego zastosowania one stroke(bo zostala mi jeszcze jedna solniczka i cukierniczka, bo nie zdazylam), ale.. tez sie wstydze

W ogole zadnych pazurow tez nie wstawie, bo sie wstydze!
    hahaha, żartowałam z tym że nie wystawię, szukałam takiej opcji jak bluetooth w przeklętym win7 ale już znalazłam, zaraz przekopiuję foty z telefonu nie denerwuj się tak, konstruktywna krytyka jest dla mnie b. ważna

chodziło mi o to że tak pięknie tworzycie że szkoda tu moich bazgrołów wklejać

walne Was. Wstawiajcie i sie krytykujmy. Po to chyba wlasnie jest to forum. Nie obrazajac-doradzic i sie wspomoc. Tak bardzo Was lubie-dzieki, ze jestescie

oraz.. wstawiam step.

Pomyślałam ze zrobię pisanki, to musze ciut poćwiczyc zanim się za to zabiorę, a to efekty.
    po 2 zdjęcia, raz z lampą raz bez, sama nie wiem na których lepiej widać :/ aparat mi się kiepści chyba

Nie spamuj bo strzelam :) Avatar aga

Co to znaczy lepsze pedzle! A allesandro ralbo Chistrio zrobisz dobrego pazura jak nie bedziesz cwiczyc? oto foty moich pedzli same miotły. Ale jasne.. kupujcie, kupujcie.
    hahahaha najlepszy ten z jednym włosem

mój pędzel nie jest zużyty tylko naprawdę kiepski, dostałam do zestawu kiedyś skądś, jest poprostu taki jakby to opisać, za sztywne ma włoski i jak się chce zrobić np. płatek to część włosków zostaje, nie "zagina się", nie wiem jak to wytłumaczyć
    musze w plastyku jakiś kupić

Wzorki Club Avatar kobietazpazurem

Asia- zapalniczka wyszła przecudnie.
    Hersa
    - szczęka mi opadła, rewelacyjnie Ci wyszły te kwiatuchy

Zostala ostatnia cukierniczka z samotna solniczką. W zwiazku z tym, ze jestem w domu i mam troche wiecej "przydasiów" niz w szpitalu, postanowilam ja zrobic od poczatku do konca, proszę, moze komuś się przyda. Tym bardziej, ze to jest troche latwiejsze niż"maziaki" majace na celu wydobycie od razu cienia z listkow i kwiatkow, ale.. to też one stroke

W związku z wiosną-Tulipaje oczywiscie Tulipaje papuzie-innych nie uznaje(20 minut roboty)
    1. Bierzemy nasza solniczkę, cukierniczkę, kuwete dla kota, czy co tam mamy i cieniujemy. Ja uzyłam bieli antycznej(to biel złamana beżem oraz rudego) fota nr 1,2
    2. Czekamy, aż wyschnie(to moment) i przystepujemy do dziergania miseczek tulipanowych farby:czerwien, albo róż, z pewnoscią biel oraz żółty i pomarańczowy-mają być papuzie-pozwolmy im fota nr 3.
    Rozmalowujemy pedzel -nabieramy np czerwieni i bieli, a jak ktos chce to pomaranczu i zolci (i czerwieni-bawimy sie tutaj nasza gamą )-i ten pedzel stawiamy pod katem prostym do powierzchni malowanej, dotykamy jej i robimy zaokraglenie i wyprowadzamy rowniez wracajac do pozycji pod katem prostym i wychodzi takie ło :fota nr 4 a teraz z drugiej strony, aby zamknąc kielich fota nr 5 i tym sposobem maziajac z jednej i z drugiej strony i nabierajac kolorów z naszej wiosennej gamy wypelniamy kielich pamietajac, ze platki blizej srodka musza byc troszeczke nizsze od tych na zewnatrz fota nr 6 i nastepny kielich i nastepny fota nr 7,8
    3. Aby nasze tulipany nie byly "plaskie" na wiekszej powierzchni to niestety widac musimy im dodac odrobine glębi. Na wymalowanym przez nas kielichu od zewnetrznej strony dodajemy jasnego koloru ciapiąc go radosnie oraz grubo jakim mniejszym pedzlem ( kolor moze byc bialy, albo zolty) fota nr 9 , nastepnie bokiem-krawedzia pedzla plaskiego rozmazujemy go dokladnie w tym kierunku w jakim ida nasze ciemniejsze platki fota nr 10
    4.Czas na liście-tulipany mają liscie podluzne-lancetowate aby uzyskac taki efekt je namalowac jednym plynnym ruchem, potem ewentualnie poprawiajac i wypelniajac im kształt, kolory potrzebne to:zielen, zolcien i biel fota nr 11 (to co widzicie po lewej stronie -takie rzadkie to medium akrylowe. Do nabycia w kazdym sklepie dla plastykow za 5 zeta, uzywamy go po to aby rozwodnic nasza farbe, by laczone kolory zlewaly sie ze soba.
    Najpierw malujemy szypulke naszego tulipanka w ten sposob, ze polaczonymi jasnym i ciemnym kolorem robimy "przecinki" jeden obok drugiego(pedzel pod katem prostym do powierzchni malowanej)fota nr 12

,a potem lodyzka-znow dwa kolory i znow pod katem prostym do powierzchni malowanej fota nr 13
    5. Teraz liscie(tu kombinujmy z tymi trzema kolorami,laczmy zolty z zielonym i zielony z bialym)- jednym plynnym ruchem zaczynajac od najwyzszego punktu liscia, a konczac przy lodydze maziajmy listki pamietajac, aby odrobinke "falowaly" wtedy nasze kolory najda na siebie i wydobeda z listkow troche zycia. fota nr 14, 15
    6. W zasadzie po dododaniu listkow "job done", jednak wartaloby dodac malunkowi troche patyny, ja to zrobilam werniksem postarzajacym, ktory przyzolci mi troche tlo i tulipany i zabezpieczy przed scieraniem
    fota nr 16
    7. Oczywscie werniksujemy malowidlo ktore wyschlo bo nam sie rozmaze. I.. juz tu jeszcze swieze-ale przestanie sie blyszczec jak wyschnie.. 6 godzin fota nr 17, 18

Wzorki Club Avatar kobietazpazurem

o żesz Ty Ale cudaśnie Zes sięnapracowała malowac i jeszcze nam foty pstrykac REWELACJA!

hersa-chcesz krytyki? Prosz... roza jest przepiekna, przecudowna,przesliczna i jak zywa.
    Kwiatki tyz piekne, ale ja zawsze to powtarzam.Kompozycja. Probujcie jak ciwczycie od razy komponowac z tego calosc.

aga- ten z jednym wlosem to moj ulubiony. Wlasnie probuje od szoko wycyganic, bo ona ma wlosów osiem Moj tez kiedys tyle mial, ale sie.. wyrwalo.. oczywiscie samo

---------- Dodano o godzinie 15:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:44 ----------

Dzieki kobitka z pazurem-podziekowania sie skonczyly (ja to lubie wiec co to za praca, poza tym, one sa bardzo latwe-20 minut)-powaznie, sprobujcie, a bede sie cieszyc ze sie komus na cos przydalo.

Naczelny Grafik Forumowy Avatar rudzia1985

Hersa bardzo ladnie klaniam sie
    Kura, Ty potworze, chcesz zebym szczeke zbierac musiala po przeczytaniu tego tematu ?

Dzieki rudzia(mow mi potworze, to mnie kreci)

dzięki dziewczyny, podziękowania mi się skończyły. zobaczymy jak mi te pisanki wyjdą, bo jak dzikakura zauważyla z kompozycją u mnie ciężko.

i mi sie skończyły, dzięki kobieto

qro super, jutro siadam do roboty...

hersa, przestan sie dolowac Mam nadzieje, ze Cie nie urazilam, a pisanki sa okragle tam trzeba rzucik. Czyli powtarzalny motyw, albo cos wokol. Kazdy ma problem w z kompozycja, ja mam, Ty masz, tak jak tu siedzimy-mamy z nia problem. Powiem tak: Chce Twoich wymalowanych jajek

Naprawde aska?.. Siadaj, siadaj juz przebieram grubymi nozkami w oczekiwaniu rezultatow

Molestantka klawiatury

Ja to chyba malarka nie bede,moje pierwsze kwiat az sie zmeczylam przy malowaniu

piękności

Wolny strzelec <3 Avatar plushak

Odwazyla sie taaaak ! w koncu
    pierwsze kwiaty i sa piekne kwiaty ja nie wiem co ty chcesz

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)