To sa pierwszeNo chyba zartujesz sobie!
To sa pierwszeNo chyba zartujesz sobie!
oz kurcze...cudne...
! jednak z ciebie malarka bedzie...
piekne
![]()
Dziekuje wam kochane za tak mile slowa![]()
Jade no to sie napijemy za te kffiatki![]()
rozyczka mi sie podoba czerwona z winogronem![]()
dziewczyny przed chwilką skończyłam!
właśnie pomalowałam 10 jajek na prezenty dla stałych klientek, niestety jedno stłukłam...
jutro będę malowała jeszcze aż abraduję wszystkie moje kochane panie, które tak regularni mnie odwiedzają...
oto efekty mojej pracy (kilkugodzinnej) fotki są robione po obu stronach jajeczek:
przepiekne sazazdroszcze talenciora
) powiedzczy na jajkach prosciej sie maluje jak na tipsie lub kartce?bo ja nie moge za groma dojsc na czym robic zeby cos zrobic,jutro sprobuje na jajjeczkach
![]()
Jade-no nareszcie jestes, dlugo Cie nie byloSuperanckie kwiaty i bedzie z Ciebie malarka, ba! juz jest
Lussill-kleknelam. Klasyczny piekny, wysmakowany bez skazy-kurde-folk art!![]()
lusill, nie dość że piękne, to jeszcze świetny pomysł do tego![]()
Lusill śliczneja też przy ozdobie jajka w taki sposób na święta
![]()
lusill, przepiękneKażda ze stałych klientek napewno się ucieszy, w końcu kto by nie chciał dostać takiego jajeczka
![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
Lusil cudne jajeczkatakie dopieszczone
Jade oj bedziesz bedzie malarka![]()
bardzo Wam dziękuję, teraz siedzę normalnie na You Tube i gapie się na filmiki One Stroke, aby jak najwiece3j we łbie mi zostało z tych malowanek... ale mnie wzięło.. he heee heee... kiedy ja je tyle tych jaj zrobie? chyba po nocach!
piękne te jajeczka![]()
lusil przepiekne jajeczkaklientki na pewno będą uradowane z takiego prezentu
![]()
Wczoraj w cepelii widzialam malowane jajka one strokowo.. i takie bulionem zdobione...kolo dychy za jedno, wiec laski, pędzle w dłoń!
Lusil.. piękne te jajeczka!
jade, śliczne kwiatuchy!
lusill, świetne, najbardziej mi się podoba na fotce 10 i 11 na czekoladowym tle. Chyba mi to pomoże przy moich pisankach, które będę tworzyć w czwartek lub piątek. Podziękowania mi się skończyły niestety.
Lusill genialne sa te jajeczkaz kazdej strony
![]()
normalnie szczeka mi opadla i musialam zbierac![]()
Dla mnie mistrzynią one stroków jest Fetunia
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)