aha to superto jak jak pojade to na pewno się piszę na certyfikat
![]()
aha to superto jak jak pojade to na pewno się piszę na certyfikat
![]()
No mam nadzieje,ze uda ci sie dotrzec...PAMIETAJCIE ABY DAC ZNAC DO PRZYSZŁEGO TYG KTO BEDZIE BO MUSZE WIEDZIEC CO I JAK...
I TAK JUZ KSENIA,DUDEJLA I CHYBA WOSZCZUREK NIE BEDA
SZKODA..NO ALE CÓZ SIŁA WYŻSZA..
Ja będę na 100%, tylko muszę uważać żeby jakieś choróbsko mnie nie rozłożyłoprzelew niestety będzie pewnie na ostatnią chwilę za co z góry przepraszam.
A może wziąć ze sobą formy do dual system? Niektóre dziewczyny pewnie jeszcze z tego nie korzystały.
To ja też się pisze na certyfikacik![]()
DZIEWCZYNKI GDYBY KTORAS CHCIAŁA WYDŁUZAM TERMIN ZAPISOW DO KONCA PRZYSZŁEGO TYGODNIA...Poniewaz odpadna nam juz 3 osoby... a dobrze by było gdyby ogołem było nas min. ok 20... wtedy w ramach zakupu obiadkow w restauracji otrzymałybysmy lokal do dyspozycji
wiec...zachecam
naprawde warto..bardzo profesjonalne warsztaty z udziałem dwuch instruktorek za niewielki pieniazki..
![]()
to jeszcze 5 osóbek musi do nas dołaczyć![]()
dobrze by było..to fajna sale bysmy miały..![]()
Pazurku a powiedz mi czy z Sosnowca cos jedzie tam blisko Ciebie?![]()
a co do osobek to ja popytam znajomych moze ktos sie skusi![]()
106 lub 160 do centrum mysłowic-dokładnie kosciól m-ce... a to jest niedalekojakies 5 min od przystanku...
czyli to samo centrum.... to jakos moze dotre
![]()
A ja mam pytanieJedzie ktoś z Warszawy? Bo...będe jechać autkiem 16(piątek) wieczorem więc mogę kogoś wziąć. Dysponuje również łóżeczkiem
![]()
Paula a CViebie gdzie wywiało do Wawy?
Pazurku czyli mam wysiadac na przytanku brzeczkowice koscioli szukac poczty
![]()
znajda sie jeszcze 2 miejsca![]()
A no wywiało hehehPogadamy na warsztatach
A jeśli chodzi o przystanek to Mysłowice-Kościół, prawdopodobnie po Ciebie wyjde ha! Chyba, że tą restauracją nie wyjdzie...Nie nooo co ja piszeEwelajna wszystko załatwi, bo to moja małpka jest hehe
---------- Dodano o godzinie 09:30 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:28 ----------
Tak, tak! Jeszcze jadna osoba i mamy sale
![]()
to poprosimy o dopisanie do listy
agulusia
olzunia
Superdopisuje...czy jest ktos jeszcze chetny
Dziewczyny naprawde warto...
pazurku napisz do mnie na gg jakbys mogla 1597429
ladyss moze z nami sie autem zabierzesz nie zabladzisz na pewno![]()
FARBSTIFT![]()
to wychodzi ze kolejny raz dałas pupy...
chcac zauwazyc pewna rzecz to ogólnie z twoich postow zaczełą sie organizacja tych warsztatów...(w ogolnym temacie o warsztatach forumkowych..) a teraz sie wycofujesz
ojjj....
DZIEWCZYNY...a co z resztaczy ktoras jeszcze sie wysofuje
bo chodzi mi o zalatwienie sali...w tym momecie nic nie wiem co i jak ile... prosze o zatwierdzenie swojego przybycia lub rezygnacji na pw....
---------- Dodano o godzinie 10:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:56 ----------
Agulusia napisałam do ciebie ale chyba masz gg wyłaczone..a ja zaraz z kompa zchodze..
Ostatnio edytowane przez PAZURKOMANIA ; 30-03-2010 o 10:02
Ja już wpłaciłam pieniążki więc będę na 100%![]()
ja tez bede na 100%
super ze z sala sie uda.........
Paula fajnieby bylo jakbys wyszla po mnie bo ja wiem tylko gdzie pkp jest![]()
To jak wiesz gdzie jest PKP to Ty wyjdziesz za to po mnie![]()
Jak tylko sie hassi zdecyduje jechac przez Wroclaw to ja będę na 100%![]()
hehe no ja chyba pojade tramwajem a wiec pod samym pkp wysiade...a dalej potrzebuje mapke
![]()
W takim razie spotkamy się koło PKP i zgarniemy wszytskich![]()
dobry pomysł...![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)