A czemu tak Germanistycznie ?Zarówno imię jak i w klatce ?
Kot Leon(rudy) i kot Maciej(ten obok rudego przy misce)-najbrzydsze koty świata. Leon lysieje okresowo na zime i wiosne na karku i ma porazenie nerwu pyskowego, a kot Maciej jest schizofrenikiem i ssie swoj wlasny ogon
a i jeszcze mam Rybę, Ryba ma na imię Ryba, ale oficjalnie Wandzior.
Kobieta, bo takie mam wlasnie poczucie humoru a Geneza.?... bo brzydki jest i ma takie wybaluszone oczka, bo to mlodziak jeszcze jakby mial okulary. wyglada... jak Herr Flieg- heheh .nieudacznik-niemiecki oficer
(taki serial "Hallo, Hallo), a Fliegen to po niemiecku znaczy latac, a jak latac to papuga, a jak oficer niemiecki to exusez Hitler, no i to jest Wódz no i takiego Wódz ma ptaka.. jak widać
Ostatnio edytowane przez aga ; 29-03-2010 o 17:27
noo ale rybka w akwarium to ma porządek.....![]()
ehehehe Papuga wymiata i jeszcze ten obrazek w klatce
juz teraz widze tą sławną butelkę i puszkiw akwarium
![]()
Kama fajne psisko![]()
groźna bestia![]()
i dobre imie... pasuje do wygladu hahatak mu sie strasznie z oczu patrzy.. strach sie bac.. hahaha... słodziak
![]()
Moje kociczki sprowadziły sobie amanta do domu i teraz wyglądają jakby połknęły sporą pomarańcze![]()
Na zdjęciach ich amancik w kuchni i na rękach u brata![]()
Logowanie do nasza-klasa.pl
Klik w linka ;>
I widać mojego slicznego Kiciaka < 33
Albin ;*![]()
ale słodki psiuunio*
Ojejku ale jest przepieknyI te rozowe podusie w lapkach
A jaka to rasa ? Wspolczuje Ci, ze nie mozesz go zatrzymac
!
Ale to mój psiak tylko że został u mojej chrzestnej bo u mnie w mieszkanu by mu było za ciasnoa tam może sobie biegać. Rasy nie ma konkretnej mieszany z wilczura i zwyklego psiaka takiego dużego nawet nie wiem jaką rase ma
No teraz to on juz taki misiowaty jest tu miał tydzien
a propos szczeniaków wrzucę Wam bandę jaką mieliśmy w domu w zeszłym rokuOto i one:
he he znalazłam przed chwilą te foteczkiKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
śpiąca Magna (ale ona na łóżku wcale nie leży cwaniara jedna)
Załącznik 19514
tu z kolei mój szczurek na fotce pt " oddawaj dziaduto mój kawałek sera"
Załącznik 19515
no i tak się upasł mój drugi szczurek (w ulubionej pozycji do spania)
o jakie piekne male boksie![]()
Kobieta z pazurem ale maleństwo... cudowne
Kamila ale Twój psiak też jest świetny hehe
Emilia ale miałaś ekipę w domu![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)