A więc tak :
U mnie zagęszczanie włosów kosztuje ok 1600zł ( wszystko zależy od ilości i długości pasemek) Aby efekt był właściwy należy doczepić ok 80-100 pasemek. Najlepsze włosy są słowiańskie. Dobrze dobrane pasemka czyli kolor i rodzaj włosa ( czyli proste, kręcone,falowane) nie odróżniają sie wcale od naturalnych klientki. Najlepszą metodą przedłużania bądź zgęszczania włosów jest metoda na zgrzewy polimerowe lub keratynowe. Nie polecam RINGÓW ani tych szerokich pasków z kilkoma pasemkami na raz Należy również pamiętać o pielęgnacji takich włosów! Nie należy nakładać masek i odzywek na całą głowę tylko na długości i końce, gdyż mogą zsunąć sie doczepy Szczotka tez musi być specjalna , gdyż normalna szczotką czy grzebieniem haczyłoby sie zgrzewy-rwąc przy tym włosy Dobrze założone włosy trzymają sie długo z reguły powinno sie nosić trzy miesiące , ale z doświadczenia wiem że i tak klientki noszą dłużej
Ja już miałam doczepione włosy i kiepsko to zniosły moje naturalne wlosy-gdyż mam słabe i cienkie włosy, ale efekt był świetny