Ja w tamtym roku miałam takie![]()
moja dominika jak zobaczyła to zaczela sie smiać na całe gardło a potem powiedziałą :
" o nieeeeeeee... ale jajaaaaaaaaaaa... ale jaja z oczami""
pozwlę sobie zmałpowac na przyszłe święta takie jaja![]()
![]()
Tuuuska jaaa, sa maki, moje kochane maki(podziekowania mi sie skonczyly)- a motylek cudny, pozwolisz, ze sobie normalnie zwale go
Milenka, heheheh
hy hy, niezłe jaja milenka![]()
milenka_olsztyn, ale śmieszne mordeczki![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
przed chwilą zmajstrowałam coś takiego
Załącznik 19474
No i superanckie roze i fajniaste liscie
julcia88, zmajstruj i mi coś takiego, co?![]()
julcia, prześliczne! też chcę tak malowac!
Uwaga, moje mazidłaNie są to kwiatki, bo ich robić nie umiem. Z resztą ja bez talencie do malowania farbkami jestem.
julcia88, to ja już lecę do Ciebie z połową swoich rzeczy z pokoju, na wszystkim chce mieć takie cudne zdobienia![]()
![]()
tadam... kolejne ćwiczeniówki one stroke
Załącznik 19524
sliczne kwiatki julka.
Jakas masakra z tymi one strolkami, po swiatecznym sniadaniu u rodziny saidlam i malowalam. dla babci Frani roze, dla mamy mojego maki, dla jego siotry powój-oraz nie mam fot![]()
ha ha ha... u mnie to samowczoraj po obiedzie zamiast posiedzieć i pogadac z rodziną to zmanipulowałam małą żeby pomolestowała swoją chrzestną (która jest plastyczką i ma sto tysięcy przyborów do malowania) malowaniem farbami ...
a ja tak całkiem przypadkiem bez żadnych chęci siadłam i malowałam łanstorki![]()
kura zawału można dostać oglądając Twoje malowanki, rewelacja
![]()
Kamilabaardzo superanckie pierwsze starcie
! Kupuj farby
![]()
Choco - piękna lampa :| Kura - cuda Ci wyszły, dobrze, że Cię tam na ucięcie nogi w ramach desperacji nie zatrzymali
Jeśli jakoś pędzla to połowa sukcesu, to ciekawa jestem, jaki procent leży w moim kuferku - wydaje mi się, że jest za wąski, moje pączki różyczek wychodzą takie... króciutkie :/
Mam nadzieję, że podpatrzę coś 17 na pokazach, ale czuję potrzebę szkolenia z zakresu używania pędzla
Kura, jak się nie ma talentu, to trzeba mieć doskonały sprzęt, jak się ma talent, to się i patykiem zrobi![]()
Farbki widzę te same co moje - mam też 2 tubki polycolor i uważam, że są gorsze niż te ze zdjęcia w Twoim stepie.
P.S. Co robisz tym jednowłosowym pędzlem?![]()
A te szkatułki...
hersa - super Ci wyszły te kwiatki :>
Jade - fajne, zwłaszcza ta róża różowa
Lusill - świetny pomysł! Chyba w przyszłym roku też pokuszę się o jajka
W ogóle dziewczyny pokazujecie cudności
I Ty to mówisz? Tobie piękne rzeczy wychodzą, ja powinnam w takim układzie po linę
Nie mogę dalej oglądać, zaśliniłam pół podłogi.
Kura, jak będziesz takie cuda pokazywać, to ja Cię jeszcze zgwałcę o naukę - zobaczysz![]()
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)