Pazurkomania a moglabyc podac liste ile osób napewno bedzie ? ja dam ci znac w czwartek i jak wszystko pozałatwiam to w czwartek wpłace pieniazki mam nadzieje ze sprzedam dzieciaki babci .
Pazurkomania a moglabyc podac liste ile osób napewno bedzie ? ja dam ci znac w czwartek i jak wszystko pozałatwiam to w czwartek wpłace pieniazki mam nadzieje ze sprzedam dzieciaki babci .
Powyzej w głownym poscie jest lista osob ,tam sa zaznaczone osoby ktore wpłaciły...liste raz-dwa razy dziennie aktualizuje, czyli na dzien dzisiejszy jest ich 6...![]()
Mało![]()
dziewczyny sprężać pupcie i wpłacać pieniążki i wyjazd na warsztaty![]()
![]()
rozumiem ze lista juz zamknięta?![]()
Szpilko jakby to było takie proste...pewnie nawet nie ma takiego pociągu, który dojedzie na rano a potem wieczorem pewnie tez byłby za wcześnie...ja sobie tylko tak głośno myśle, bo nie bardzo bym miała z kim jechać
tak a ktos jedzie jeszcze z Lbn![]()
Lublin to raczej nie po drodze Szpilko![]()
lista wpisow na warsztaty wciaz otwarta..poniewaz widze ze duzo dziewczyn rezygnuje...z przyczyn losowych...wiec jezeli któras chetna zapraszam![]()
Ztego co sie orientuje nie ma dziewczyn z okolic lublina...ale i tak zachęcam....
![]()
nasz obecnosc z 50% urosla do 99%![]()
Dziewczyny ja biorę lampę uv i frezarkę, niestety lampka oświetleniowa nie wejdzie mi do torby więc chciałabym przyłączyć się do osoby która ją weźmie. Nie mówię żeby robić w parach tylko żeby siąść koło siebie![]()
ja też mogę wziaść lampkę, ale ostrzegam jest nieźle zasyfniona przez moje koleżanki od środka od żelu
ja tam lampke do torebki pakuje![]()
Szpilcia moja niestety to torby podróżnej się nie zmieściale myślę że znajdzie się osoba która zabierze.
a ja chcialam zapytac po co nam frezarkiprzyjedziemy ze sciagnieta mas
acha bedziemy pracowac na akrylu czy zabierac ze soba kieliszek do liquidu![]()
Aga mamy robić "kręciołki" więc myślę że m.in. przy tym nam się frezarka przyda![]()
ooo właśnieale ja i tak sie na kręciołk nie pisze ,bo te kręciołki moje to by wyglądaly juz bardziej jak zawinięta wyschnięta kupa
---------- Dodano o godzinie 15:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:42 ----------
a przy opracowywaniu pazurka frezarka chyba by sieteż przydała?albo do robienia żłobień.. i do tych diurek żeby koraliki powstawiać
![]()
jak pisalam frezarki bierzemy..przynajmniej co druga dziewczyna zeby miała...
jezeli chodzi o kieliszki do liguidu spokojnie ja mam...wiec nie musicie brac..jedynie pedzelki do akrylu, zelu , lampki uv,oswietleniowe i frezarki...
![]()
Ooo dobrze że mi przypomniałaś, muszę przelew za pędzelki zrobićchyba tylko zaciskarki nie kupię bo już finansowo nie wyrabiam
Pazurku a możesz powiedzieć o której mniej więcej skończymy? Dojazd muszę sprawdzić.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)