Witam was wszystkie bardzo serdeczniemam nadzieje, że odnajde sie na waszym forum
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, które znam
![]()
Witam was wszystkie bardzo serdeczniemam nadzieje, że odnajde sie na waszym forum
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, które znam
![]()
Migotka__28, witamytu bardzo szybko można się przyzwyczaić
MoNiKa002, witamyna pewno się odnajdziesz
![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
witamy![]()
Witaj Moa**
![]()
Witam
Mam na imię Ola, mam 21 lat, mieszkam w okolicach łodzi,jestem studentką chemii. Paznokciami zajmuję się amatorsko. Od paru lat z przerwami robię paznokcie żelowe na tipsie, niedawno zainteresowałam się metoda akrylową na formie. Pozdrawiam.
witam nowe osóbki![]()
Aby osiągnąć naprawdę wielkie rzeczy
trzeba nie tylko działać, ale także marzyć,
nie tylko planować, ale także wierzyć.
(Anatol France)
I przyszła pora na mnie, chciałam się z Wami wszystkimi przywitać. Jestem Ulka i mieszkam w Białymstoku. Paznokciami interesuję się od bardzo dawna ale praktykować zaczęłam dopiero w grudniu 2009r. Zagłębiam się w metodę akrylową. Niedługo wstawię moje dziełaPozdrawiam wszystkich gorąco
![]()
witam nowe forumowiczkijest nas coraz więcej...
![]()
z forum można się wiele nauczyć
Witam serdecznie . Mam na imie Ania i rownież tak jak wy jestem zafascynowana pazurkami. Witam wszystkich tych których znam i tych ktorych poznam![]()
Aleksandra, witamy
zachęcam do udzielania się na forum
milutkaa, witamyZ checią zobaczę Twoje dzieła
Anna Kula, witamytu poznasz wszystkich
![]()
Witamy cieplutko wszystkie nowe dziewczyny
Anna Kula witamyyyyyy na forum![]()
Cześc ja mam na imię Sylwia i dopiero zaczynam.Mam męża i dwie córeczki.Obecnie mieszkam w Belfaście i za miesiąc idę na kursik tutaj, a narazie zalogowałam sie żeby czytać i oglądać . Witam wszystkich i pozdrawiam.
witamy![]()
Witam wszystkich .... chciałam sie przywitaćMam na imię Sandra i to moje pierwsze forum na które trafiłam ... powodem jest to że chciałabym dowiedzieć się jak robić skutecznie żelowe pazurki ale krok po kroku
bo kilka razy widziałam jak mnie robiono pazurki ale jak przyszlo co do czego i postanowiłam kupić sobie zestaw do robienia pazurków to już troche gorzej
a instrukcja którą zamieścili przy zestawie poprostu jest tak ubogi że to o pomste do nieba woła
;/ nie wiem kto to wogole mogł napisać i dołączyć dla osób początkujących ... dlatego mam nadzieje że to forum mi pomoże bardziej
pozdrawiam
![]()
klanat, witamyw takim razie życzę udanego kursu, abyś się czegoś na nim na uczyła, a nie tylko wydała pieniądze
ssanderka89, witamytu można się wszystkiego dowiedzieć
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)