spokojnie ...z lokalem cos pomysle..nastawiałam sie na mieszkanie sluzbowe mojego ,ale niestety jest ono tylko do 30 kwietnia a potem rezygnuja... ale mam na oku pewien lokal z tym ze w ozarowie maowieckim zaraz pod warszawa..(na wlocie) łatwy dojazd..
sadze ze tam znajde cos taniej niz w wawie...

Nad programem myslałam i one storki beda,do tego pomyslimy nad szybkimi zdobieniami,ale to zostawie p.Anecie bo ja osobiscie pazurasy robie długo...oczywiscie kształty edge i pipe..i wsumie na nich własciwie mozemy sie tylko skupic ...bo szpice i kwadraciki kazdy prawie juz umie nad reszta jeszcze pomyslimy..wrzucajcie propozycje a my dostosujemy odpowiedni program...
Zrobimy warsztaty dwudniowe... ale bedzie mozna zapisac sie tylko na jeden wybrany dzien
Konkretny program wrzuce na poczatku przyszłego tygodnia...a wy do tego czasu proponujcie co chcecie...
Jezeli chodzi o zaliczki beda płatne w 50% kwoty do konca miesiaca kwietnia reszta do 20 maja

Ogolnie duze mieszkanie dobry pomysł...ale moze byc problem ze stolami i krzesłami... wogole obiady...trzeba by bylo miec w domciu kucharke ew. katering...jeszcze zobaczymy co i jak..