Śliczne jajeczka![]()
Śliczne jajeczka![]()
dobry pedzel technika i dobre farbkibo moje srednio kryją niestety...
moje paznokcie- też miałyśmy ten problem, przerzuciłyśmy się na farby dla plastyków, głównie polycolor, ale te inne też niekiedy. i chyba wszystkie polecamy(mały skrót tematu haha)
Anna, śliczne jajko
Mi też się podoba![]()
moje dzisiejsze próby... za rzadkie te farbki albo lejek za gładki nie wiem... musiałam po kilka razy poprawiać
z forum można się wiele nauczyć
ta metoda jest super efekty sa niesamowity na poczatku kiedy prubowalam tak malowac masa nerwow bo nie wychodzi ale od kad sciagnelam z internetu ksiazki DONNY DEWBERRY jakos lepiej mi idzie trening czyni mistrza.
A KSIAZKI MOZECIE SCIAGNAC TU: One Stroke Landscapes Donna Dewberry rapidshare, megaupload, torrent download ť
Hehe, fajny lejek teraz masz![]()
oo jaki ladny![]()
dzoana-piekne jajeczka. To pierwsze masakrycznie sliczne, a ostatnie.. swietna kompozycja, te paczki sie usmiechaja normalnie
anna-swietne jajo. Niezla robota
iwuś- suuuper. A teraz z tych pojedycznykych superanckich platkow poprosze kwiatka![]()
dzikakura wedle życzenia spróbowałam...mogą być
![]()
iwa1223, świetnie Ci wyszły te próbowankiPiękne.!
![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
iwa1223 i farbki nie pogryzły![]()
pieknie wyszło Iwa![]()
bardzo się cieszę że wam się choć troszkę spodobały
total nio nie pogryzły, ale jak to zminiaturyzować teraz żeby mi się na pazurkach niewielkich zmieściły![]()
![]()
dzoana, przebrnęłam przez kilka 'klików' i prosi o rejestracje, lepiej nie ryzykowac
---------- Dodano o godzinie 21:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:55 ----------
a to jest książka landscape, czyli krajobrazy, powierzchnie jakby
---------- Dodano o godzinie 16:51 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 21:55 ----------
ja się musze pochwalić, że dzisiaj mnie kura pouczyła
po prostu coś pięknego, takiego nauczyciela życze każdemu
nadmienię, że wszystkie te malunki zrobiłam sama, kura tez robiła ale jej nie wrzucam, bo moje wyjdą przy niej blado haha no i złamie prawa autorskie..
i popatrzcie jaka różnica, jak kura wytłumaczy....Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść![]()
Asia super kwiatkiKurko wpraszam się na nauki do ciebie
![]()
P.S daleko nie mam![]()
Kura się robi bogiem w strołkach jak widzęwszyscy biją pokłony
![]()
piekne malunki asiuboskieeee
!
kura mistrzu![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)