na cieiowanie trzeba posiadać grubsze wloski. ale efekt świetny nie powiem
musze cos w końcu zmienić, bo ciągle wyglądam tak samo...tylko nie moge znaleźć juz więcej fotek takiej fryzury
Agus fajnie tak wyglada jak masz teraz![]()
ale jak mowisz, ze juz dlugo tak masz to zmien
hahahahah nie doczytalam, ze tak chcesz miec jak na focie, myslalam, ze to Ty![]()
ale mozesz sprobowac tak sie sciac...a wlosy odrosna w razie niepowodzenia![]()
aga mnie się wydaje, ze jak pocieniujesz sobie włosy to nic złego im się nie stanie a optycznie będzie ich więcejbo uniosą sie do góry....tylko poszukaj dobrego fryzjera i będzie miodzio
![]()
aga - ja jestem za scieniowaniem
probuj jak masz ochotewlosami sie nie przejmuj- odrosna
a przeciez nie scinasz ich na krociutko
tylko scieniujesz
![]()
mnie właśnie tak fryzjerka potraktowaławięc się zastanów czy chcesz tak ściąć. I polecam dobrego fryzjera
![]()
ja teraz zapuszczam a te krótkie już odrosłypowiem szczerze że mimo wszystko lubię swoje włosy
![]()
A ja chciałabym się obciąc lecz mój kochany małżonek uwielbia długie włosy.....tak więc myśle że dopiero kiedy zajdę w ciąże to zetne włosy bo wtedy bede miała konkrety pretekst)))a obecnie mam długie włosy z blond pasemkami ale ciekawa jestem jaki inny kolor by mi pasował bo te blond pasemka juz mi sie nudzą (((
Słyszałam że jest podobno w katowicach gdzies fryzjer który robi zdjęcie i dopasowuje fryzurke i kolor do twarzy .... ale podobno jest drogi , wiecie może cos na ten temat?
Świataczek naprawdę masz piękne długie włosy![]()
Znalazłam wiecej fryzurekale do fryzjera ide dopiero w połowie maja ale do dobrej fryzjerki wiec mam nadzieje, ze mi nie zepsuje
Chodzi mi o takie cos, ze jakbym związała te włosy od spodu miałabym "krótką "fryzurkę( 2 w 1)
Jeszcze chciałabym na tych długich turkusowe pasemkodobry pomysł?
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Aga jak już pójdziesz to tego fryzjera, to słowem nie wspominaj, że chcesz pocieniować włosy,
bo zrobi Ci się siano, wyjaśnij jej, że zależy Ci na wystopniowanej fryzurze, dopiero wtedy zajarzy o co kaman![]()
mi sie marzy pare pasemek granatowych ale nie moge znalesc szamponetki,ani farby
wszystkie marzenia sie spelniaja
co to jest toner?
wszystkie marzenia sie spelniaja
Ale ja w zadnym wypadku nie chce emochce po prostu obciac sie tak jakbym miała włosy do ramion ale zeby zostało troche długich włosów od dołu..2 fryzura chyba najbardziej to oddaje.... chodzi żebym miała dwie fryzury w jednym i mieć raz krotka a raz długą
Sam dzięki nie wspomnę nic o cieniowaniu![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)