Super Przynajmniej nie musiałaś się głowić jaki nick wymyślić
Super Przynajmniej nie musiałaś się głowić jaki nick wymyślić
na mnie wołają znajomi za miast iza po prostu zizia no i taki miał być. a wyszło przez przypadek ziziz.
no faktycznie fajne, pomyslowe,
u mnie to po prostu moje imie
stella pieknie masz na imie a mieszkasz w Polsce?
SZCZĘŚLIWA
Popieram bardzo ładne imię i oryginalne - przynajmniej dla nas Polek
dziekuje, nie nie mieszkam w Polsce, juz^prawie 13 lat jak oposcilam kraj, mieszkam we Francji, malo mam kontaktow z Polska, oczywiscie mam tam jeszcze starsza siostrzyczke i babcie, znajomych, z siostra staram sie miec jaknajlepszy kontakt, ale ostatnio bylam w kraju 2 latka temu.
reszta bliskiej rodzinki rozsypana po swiatku
Miałam kiedyś lalkę Stellę ) Super imię Ja miałam mieć na imię Kazimiera xD bo się babcia upierała..... więc na Paulinę nie mam co narzekać
Nie da się świata zatrzymać, czasu cofnąć,
Pozostaje płacz nad niesprawiedliwością.
Co z ludzką godnością, pytam. (...)
Muszę za szczęściem wzdychać.
Patrząc na chmury nad miastem
Powoli zamykam oczy.
Daj spokój z bólem...
I tak zbyt wiele czuję...
to ja też opowiem
login mam taki bo to konto założyła moja mama (która ma na imie Basia) i powiedziała że mam już konto założone i mam ładnie sie tu udzielać
naprawde mam na imie Magda miałam być Bartkiem ale zrobiłam wszystkim niespodzinke i nie wiedzieli jak mnie nazwać.. wiec mama popatrzyła w kalendarz i akurat było Magdaleny (wiec mam urodziny w imieniny).. na drugie imie mam Anna bo wychodziłyśmy ze szpitala do domu w Anny a mama musiała podać wtedy moje drugie imie.. zakrecona kobieta z tej mojej matki
I forum
miłośniczka akrylu
Ale miałaś przygody z imionami. Ja uwielbiam imię Magdalena. Zawsze marzyłam o córce, bo chciałam jej to imię dać i się udało.
a na mnie zawsze wołali czarnulka i tak jest do teraz a 81 to mój rocznik
MÓJ MATEMATYK W LICEUM MÓWIŁ DO WSZYSTKICH PO NAZWISKU
kiedyś jak mnie nie było w szkole (a jestem dość zapamiętywaną, bo między innymi głośną osobą) to profesor "zauważył" że mnie nie ma... wszedł do klasy i po 3 sekundach powiedział:
"o słyszę że woszczura dziś nie ma..."
od tego czasu to moja ksywa a i przy okazji nick gdzie się da
a na nazwisko mam Woszczyk... po mężu Woszczyk-Pluta...
Ja mam na imię Madzia a że na nazwisko póki co mam Knetki to przezywano mnie Kredki, potem kredka i potem na niemieckim ktoś spytał jak jest po niemiecku kredka a jak się dowiedzieli, że farbstift to tak mnie nazywali dopóki się im nie znudziło a mi został fajny nick a zarazem pseudonim literacki np. do artykułów
Ja mam nick Nicola, bo strasznie podoba mi się to imię w przyszłości jak będe miała córeczkę to będzie miała tak na imię...a tak serio jestem Natalia
Mi się też kiedyś podobało imię Nikola, ale teraz prawie każde dziecko się tak nazywa(przynajmniej w okolicy) jakaś taka moda na to imię czy co ? NiCoLa bez obrazy oczywiście
hehe no u mnie raczej to imię nie jest zbyt popularne hehe ale każdy ma swoje zdanie nam się bardzo podoba hehe a jeżeli chodzi o mode na imiona to u mnie w Bydgoszczy co druga dziewczynka ma teraz na imię Wiktoria...
Ostatnio edytowane przez NiCoLa ; 09-06-2009 o 11:14
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)