a to moja kolejna metamorfoza ... na fotce nie widac dobrze jakie te pazurasy krotkie ... :/
no i niestety kolejny french...
metamorfoza wykonana rewelacyjnie, a co do frenchy to niestety taki już nasz los, ze głównie wykonuje się french i to do tego jeszcze biały
barbara_kawka, piękny frencha te malutkie motylki dodają uroku
![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
Kamilka, Basia bardzo ladne prace![]()
Podziwiam, że tak sobie radzicie z tak szeroką płytką, pięknie!![]()
Kamiś-pogielo Cie-ja miszcz.. a w zyciu takich pieknych roz nie ulepie z akrylu, chyba, ze... mnie nauczysz!
baska, swietny, siwetny, swietny!
Basiu fantastyczna przemiana![]()
Kamila elegancko, a ta czerwien mmmmmmm![]()
Basiu bardzo ladnie, delikatnie![]()
Basiu rewelacja![]()
i mi też się podoba![]()
Masakra ,ja dopiero zaczynam ale takich jeszcze nigdy nie widziałam
---------- Dodano o godzinie 02:38 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 02:30 ----------
Przepraszam ale to nie tu miało być ,ale na pierwszej stronie tego tematu .Dotyczy niebieskich paznokci ,idę spać bo już nie kontroluje mózgu .
dzięki dziewczyny![]()
a to paznokcie (mam nadzieję) mojej nowej klientki ... podobno są w takim stanie od 1,5 roku kiedy tej pani znajoma robiła akryle .... (ale nie we wszystkim można wierzyć klientkom) ... przyznała się tylko że sama sobie je zgryzała ... pracuje jako pielęgniarka... paznokcie zaczęły rosnąć w dółmasakra ... niektóre są trochę kluskowate ... ale jak bym jeszcze trochę chciała je "spłaszczyć" to bym się dopiłowała do płytki ....
ja sama z siebie jestem średnio zadowolona ... robiłam co mogłam i jak najlepiej mogłam ...
Pani Małgosi się bardzo podobały ...
Mini miałaś duże wyzwanie ! gratuluję, bo efekt końcowy jest świetny![]()
mini trudne zadanie przed tobą byłoale efekt naprawdę dobry
![]()
wogóle to te kciuki okropne miała ta kobieta![]()
![]()
watpie by tak wygladaly po akrylach, tym bardziej ze 1,5 roku temu robione...plytka juz by z 1000 razy cala odrosla![]()
na pewno ma takie juz dluzszy czas, moja ciocia ma podobne ale zniszczone przez prace na roli, i kobieta wstydzila sie przyznac, ze ma takie wiec zgonila na akryle![]()
![]()
Mini ale swietnie sobie poradzilas...![]()
minimouse gratulacje, super sobie poradziłaś, klientka pewnie w siódmym niebie!
zapraszam na mój blog http://maboul.pinger.pl/
Przed chwilką skończyłam
Załącznik 20223
Załącznik 20224
great job !![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)