trzeba nabłyszczać po przetarciuweź zwykły lakier bezbarwny jak nie masz nabłyszczacza i pomaluj nim paznokcie
może to coś da![]()
trzeba nabłyszczać po przetarciuweź zwykły lakier bezbarwny jak nie masz nabłyszczacza i pomaluj nim paznokcie
może to coś da![]()
to zalezy jaki masz żel silcare... jeśli jest to żel clear z linii lovely to one wyagają nabłyszczania i zrób tak jak radzi koleżanka przede mną- pomaluj top coatem- lakierem najlpeiej jeszce takim UV (jesli włascicielka pazurków lubi sie opalac-to nie będą zółknąć)
jeśli jest to żel clear z linii basic to one nie wymagają nabłyszczania-ostatnią warstwę trzeba dać bardzo cieniutko i przytrzymac 2 razy dłuzej niż normanie w lampie.
Czasami jednofazówki nie mają połysku i po przemyciu robią się matowe jak cos to mozna przeleciec lakierem albo na koniec uzywac nabłyszczacza.
no t maźnij nabłyszczaczem A jak nie masz to bezbarwnym lakierem do paznokcijesli ozdoby są dobrze zalane żelem, to nie powinny stracić koloru...ewentualnie żel po zmyciu warstwy dyspersyjnej żel może być lekko matowy...dlatego mowie nabłyszczacz albo lakier
![]()
ja mam takie glupie pytanieczy mozna na lakier uzyc tego nablyszczacza
w sensie na naturalne paznokcie pomalowane zwyklym lakierem i na to gloss
ava, była kiedys gadka na temat tego nabłyszczcacza fikusowego czy można i dziewczyny miały sprawdić... nie pamiętam ktora z nas i nie chce siać zamętu ale chyba to była kurka![]()
ja mam z ra-nails i chyba sprobuje i zobacze jak to bedzie wygladalo jak cos napisze i ile sie trzymalo![]()
ja uzywalam kiedys z ra nails nie zdal egzaminu,ale na naturalki nie kladlam
wszystkie marzenia sie spelniaja
nie jest za swietny... ale polozylam na wszytskie pazurki na lakier... zmywala, naczynia, robila salatke itd i narazie sie trzyma... kazalam napisac czy bedzie sie cos dzialo ;p
ja tak robilam, ze lakier i na to gloss z PB i cud miód malina![]()
i ile sie trzmaltej mojej kolezance narazie trzyma juz 2 dzien
prawie tydzien trzymaly sie te pazurkiteraz kupilam nablyszczacz fikusowy i potwierdze ze jest super! pieknie sie blyszczy a co najwazniejsze nie trzeba go przemywac
troche smierdzi jak akryl i zdziwilam sie ze jest taki rzadki... bo ra-nails jest bardzo gesty
Ostatnio edytowane przez plushak ; 29-04-2010 o 11:19
ja mialam od dr w pedzelku matowil mi sie juz na drugi dzien lub od 5 min kombinowałam i doszło do tego ze trzeb go utwardzac do 5 min i jest ok blyszczy sie do uzupel podobnie ten z naildesign mimo ze gdzies czytalam ds duzo o niezadowolnych opiniach to jest to jedyny produkt godny polecenia i rowniez utwardzac 4 min mi jak maowieje po rostu dluzej trzymam w lamcei jest ok
modena - żel uv QUICK FINISH 15ml nablyszczający (993267977) - Aukcje internetowe Allegro
czy ktoas z was miala zel nablyszczajacy od nich
ja wlasnie zastanawiam sie nad nimi....
ja używam nabłyszczacza z nail design i jest rewelacyjny 3min w lampie uv i daje świetny połysk bez przemywania![]()
nie zapowietrza się tylko trzeba uważać żeby nie wjechać na skórki bo zaraz odpryskuje a tak to wszstko jest ok jestem z niego w 100% zadowolona
czyli ten fikusowy jak wjedzie sie na naturalnego to nie zapowietrza sie?
mi sie nie zapowietrzal .. za to na pazurkach mojej mamy troche zmatowial :/ no i peka! nie wiem czemutakie brzydkie rysy sa czarne... ;/
a ja mam z Black Prince glossa i jest beznadziejny, w ogóle nie nabłyszcza :9 juz złozylam u nich reklamacje
4nails - Gloss Ceramic 15ml EFEKT mokrych paznokci (1019307496) - Aukcje internetowe Allegro
a ja mam od dobrej radypozatym że śmierdzi okropnie to wszystko cacy
![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)