a dziękuję
spodobały mi się koronkowe pazurki i musze jeszcze jakieś zrobić tylko może w czerwienikoronka jest super do zdobień
![]()
ja podobnie jak wiekszosc brokat i td w drugiej warstwie a cyrkonie na wierzch...
tez mam dylemat z bulionem...
macie na to swoje metody?
ja bulionik zatapiam tak jak reszte ozdob na 1warstwie i na to daje 2 clear warstwy i juz![]()
dziewczynki
ja jak mam robić bulionem to robie 3razy cieńszy szlielet taki tylko aby aby żeby ozdoby od spodu "nie chaczyły"
robie tak:
dezynfekcja5 za poradę złotyKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
efekt nawet na krótkichproszę bardzo (trzeba kliknąć w zjdęcie to sie powiekszy
)
tu nowe Załącznik 20686 Załącznik 20687
a tu było uzupełnienie brokatem przy wale okołapzn. Załącznik 20688Załącznik 20689
Ostatnio edytowane przez woszczur ; 20-04-2010 o 07:50
o bulionie tu piszemy
http://forum.wzorki.info/ozdoby-na-p...51-bulion.html
no tak Madziu, ale dziewczyny mają problem z wtopieniem![]()
ojj też uwielbiam koronki
KaMiLaC. w czerwieni pewnie pięknie będą pazurki wyglądac![]()
no ja sobie raz zrobiłam koronkę czerwoną na pazurkach i już nic więcej nie potrzebowały te paznokcie same w sobie były urocze
ja koronkę na klej do tipsa przyklejam i potem żel daję na to a teraz chcę się bawić ze szkieletami z akrylu na formie i nie wiem jak tam w matować tą koronkę będę musiała po kombinować i już wiem ja na szkielet dać koronkę woszczurek kofany to opisał wcześniej hehe a ja dorzucam swoje ale czarne bo czerwonym nie zrobiłam foty niestety![]()
Ostatnio edytowane przez korcia225 ; 21-04-2010 o 21:24
korcia225 przepięknie z tymi kwiatuszkami wyglądają!![]()
Slicznebędę musiała też wreszcie wypróbować koroneczki ciekawe co mi nawychodzi
![]()
aneczka19895 napewno pięknie Ci powychodzi![]()
Wrzucam kilka moich prac z koronkami,które zresztą uwielbiam...dają niesamowity efekt
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Emilia B. jeej jakie piękne zdobieniecudowne pazurki
![]()
emila a gdzie nabyłaś ta koronkę na 1 zdjeciu jest boska ja też chce taka jakbyś miała ja jaszcze to możemy sie wymieni moge zrobic fotki swoich koronek jakie mam bo mam różne kolory ale ta twoja mnie na kolana powaliła
Emilka bardzo ładne pazurkimam dużo tych koronek na kupowanych ale jednak jakoś mało sięgam po nie i nie mogę się przekonać do zatapiania koronki
![]()
przepiekne te pazurki.
ja mam problem bo jak zalewam biala koronke to mi zanika pod zelem.
też myślę, że nabłyszczac uv będzie lepszym rozwiązaniem![]()
ja sobie zakupiłam koroneczkę i mam wizję jużtylko muszę jeszcze jeden element dokupić zrobić pazury i się pochwalę
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)