a używała któraś primera kwasowego tej firmy bo chce kupic żel clear i primer kwasowy do tego ....
a używała któraś primera kwasowego tej firmy bo chce kupic żel clear i primer kwasowy do tego ....
też mała bez kwasówke, ale badziew i wywaliłam
ja powiem tak ... co do pilniczków... jak osobiście kupuje taki "pakiet" 10 pilników za 10 zł więc jeden kosztuje 1 złi jeżeli przyjdzie mi go wyrzucić po jednej klientce to mi go zupełni nie szkoda
i następnym razem robię nowym
![]()
a ja mam pilniki łódeczki z alle i są całkiem niezłe![]()
hnm... woszczur a dlaczego bez kwasowy CI nie odpowiadal z AP?
czym one sie roznia?
ja tam jestem z niego zadowolona nic mi sie nie dziejeee
i dziewczyny mowia ze nie szczypie![]()
bezkwasowka z AP jest swietna bez dwoch zdan
i szczypac wogole nie sxczypie![]()
bo bez kwasowe nie szczypią
ja nie lubię tej błyszczącej powłoczki, którą zostawiają primery bez kwasowewydaje mi się, że jeszcze za mokry pazurek żeby kłaść masę, że się trzymać nie będzie itp. z kwasowym nie mam tego problemu, bo szybciutko odparowuje i pazurek znów robi się matowy, więc jestem pewna, że mogę nakładać akryl/żel
![]()
Ostatnio testowane:
Hurtownia kosmetyczna, tipsy, lakiery, paznokcie Ĺźelowe, akrylowe - Allepaznokcie.pl
Gęsta konsystencja, bardzo naturalnie wyglada na płytce
Hurtownia kosmetyczna, tipsy, lakiery, paznokcie Ĺźelowe, akrylowe - Allepaznokcie.pl
Też gęsty, fajnie buduje się nim na formie
Ogólnie fajny, ale na frencha zdecydowanie wolę zwykłego white. Ten mniej kryje i biel jest mało intensywna.
Bardzo fajny, ale na frencha się średnio nadaje, bo ma prześwitujacy kolorekŚwietny do zdobień.
no włanie odpoiwedziala za mnie kamila:
i czsem było u mnie tak że bezkwasowy odpoarował a był błyszczący i dawałam żel |(wtedy sie niec nie działo) a czasem był błyszczący i jeszcze wilgotny-w tym przyp pazury mi sie zapowietrzały
teraz z kwasówką mam 100% pewnośc kiedy kłasć bo kwasówka "matowieje" w momencie, przynajniej ta którj teraz używam Goldena![]()
jesli chodzi o pilnikikupowalam u nich
dla mnie ok . bo pilniki i tak uzywam tylko raz na jedna klientke. teraz zakupilam u kogos innego i widze ze ciut lepsze sa. ale jak ktos uzywa tak jak ja - jednorazowo to polecam
![]()
hmm.. no dobra przejrzalam caaaly temat zeby nie byloi teraz tak uzywalam sculpting (super) no ale sie skonczył
mysle nad tym co woszczur używa czyli średniogęsty w białym pojemniczku . Czy jest ktos jeszcze kto go uzywa, uzywał i może mi swoje zdanie napisac
bo od razu chce kupic dużą pojemność
![]()
Dziewczyny ja uzywam bezkwasowego jest aon najlepsza alternatywa do stylizacji akrylowej i zelowej a dlaczego nie wytrawia tak mocno plytki jak kwasowka,jest mniej inwazyjny ..a kwasowka najlepiej sprawuje sie do paznokci grubych naturalnych ii bardzo mocno przetluszczonych..ale jesli ktos posiada dehydrator i bezkwasow primer ma pewnosc ze stylizacja sie uda..
Najlepsze sa łodeczki z alle 100/180 wchodza w zel jak w maslopolecam
ale tylko te
---------- Dodano o godzinie 21:24 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:20 ----------
A co do żelu średniogestego to mam mieszane uczucia
Wole gabrielle nails,sun flower, badz nails company ostatnio
sama niewiem nadal testuje![]()
a kleju uzywacie z alle?
moim zdaniem jest super
a co do kwasoweczki musze sprobowac jeszcze raz z nia
kiedys mailam pare dziewczyn ktore bardzo szczypalo po kwasowce
Ja również używam kleju z alle i jak najbardziej potwierdzam, że jest super![]()
mam bezkwasowy i polecam , jest dobry i nie szczypie))))
ja TO juz powiinam dostac od Nic Karte stalego klientaaa
od 1.5 roku u nich kupujee
powiem Wam ze kiedyś kupilam cover z SPn za 75zl...
i wcale zadna rewelacja nie kryl za duzo..:/
a facet mnie zapewniał ze 100% ..
wiec jednak cena chyba nie jest wyznacznikiem jakości..
a niektóre dziewczyny tak myślą ze skoro cos drogie to dobreee
dlatego ja jestem zadowolona z ALLe bo maja Tanio a rzeczy sa naprawde fajne![]()
Ja zgadzam się z tobą malutkaistotkaa drogie nie znaczy dobre
Mi odpowiadają ich produkty, właśnie czekam na paczuszke od nich
Może karty stałego klienta dostaniemy kiedyś tam![]()
chyba nie ma nawet takich
a powiini robic
za 10 razy zakupione rzeczy dostajesz cos tam w gratisiku![]()
skorki szczypaly
szczegolnei te dziecwyzny ktore mialay malutkie plytki
czyli juz wiem nie najezdzac na skorki![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)