Tak, pokaz był interesujący, choć akryl nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak żel - frenchem byłam zachwycona - wyglądał, jak tips, ahChciała bym dostać do łapki ten ich snow white i sprawdzić, czy faktycznie jest tak wygodny, jak odnoszę wrażenie że jest po napatrzeniu się na niego na pędzelku takiej stylistki
No i oczywiście nastąpiło we mnie wzmożenie ślinotoku w temacie frezarki![]()
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
zazdroszczę wam, ze mogłyście tam być![]()
zgredo ty byłaś w gdańsku czy w gdyni...?
frezarka tez na mnie wrazenie zrobiła..... tak jak mowisz było interesujaco mi sie podobaly kolorki akrylu i efekt od spodu.... troszkie kwiatki sie rozmazaly ale fajnie było... w pracy ja mam podobny zel ale z innej firmy i tak jakos mi jeszcze nie podchodzi bo czasami sie nie utwardza dobrze....
a to zdjęcie z pokazu w Gdyni. Ja też kupiłam ten żelik polar white co daje się go na sam koniec na wybudowany już pazurek . Mi on utwardza się bez problemu trzeba tylko mieć dobre lampy, wiem że może być problem z gęstymi żelami jeśli żarówki są nie wymieniane co 12 miesięcy.
![]()
Czarnulka1523, byłam w Gdańsku, ale na Twoich zdjęciach mnie nie maW przerwie Dominika mówiła, że faktycznie lampy mają znaczenie i że żarówka żarówce nierówna, polecała philipsa lub ich lampy - jako że są zbliżonej jakości. Tudzież po prostu wymianę na nowe, jeśli mają już "swoje lata", jako że ich żel musi być dobrze doświetlony, aby się dobrze utwardzić.
A propos utwardzania jeszcze - czas też mnie szokował - utwardzenie kolorówki w 20 sekund to... robi wrażenie.
Odnośnie akrylu, to fakt, efekt spodu ładny, ale położenie koloru bez szkieletu nie było szokującą nowością, liczyłam bardziej na cuda 3D z akrylu, jakieś kwiatki, motylki czy co tam można ulepić i tu troszkę się zawiodłam, bo szczęka mi nie opadła (choć - w tej gablotce na lampie... oj, był jeden, którego powstanie jest dla mnie zagadką. Niestety marnie wyszedł na zdjęciu. Postaram się wrzucić).
Ostatnio edytowane przez Zgredo ; 18-04-2010 o 20:53
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Niestety nie mam wiecej fotek.To foto jest ze strony internetowej abc nailstore gdansk, wiecej fot maja wstawic niebawem.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)