tylko sie nie smiejcie
tylko sie nie smiejcie
świetnie wyglądają te pasemka w innym kolorkutak fajnie ożywiają włosy
sprawiają że fryzura ma w sobie to coś
![]()
wow super te pasemeczka![]()
a ja się zapuszczam i zmieniłam kolor...
kolor w trakcie przemiany, na razie odbarwione i dodane kilka pasemek w delikatnym brązie a za 2 tygodnie dodam jeszcze po kilka pasemek brązowych i blond...
..fotki ze starym kolorem i nowym; ciekawa jestem Waszych opinii
w obydwóch ślicznie ale ten nowy ma ciekawą barwęładnemu we wszystkim ładnie
![]()
Lusil pasuje ci fryzurka,kolorki mozesz sonie zmieniac wg upodoban
wszystkie marzenia sie spelniaja
asia, znajdź dobrego fryzjera, wydrukuj fotki i pokaż, o co Ci chodzi.. ja jestem podobnie ścięta, tylko się tak nie tapiruję..zadowolona jestem.
![]()
Zapraszam: www.my-nailart.blog.onet.pl
Mi sie takie włosy tez podobaja, ja niestety na to czaso nie mam bo uzlozenie fryzury troche zajmuje, a ja zawsze rano sie spiesze. Heh
Lusill i tak dobrze i w starym kolorze też dobrzetrzymam kciuki za zapuszczanie
![]()
ja też zapuszczam.bo troszkę za mocno mi wycieniowała ostatnio i czekam aż odrosną.
![]()
wolałabym nie, raczej nie umieszczam swoich fotek w necie.![]()
ale mozesz zakryć buzke albo jakieś foto z bokuchodzi mi o samą fryzurkę
![]()
mi w teści wyszło że mi pasuje czarny z odcieniem fioletu i granatu ( to sie sprawdziło) iiiuwaga... blond platynowy
wątpię czy by pasował do mojej bladej jak śmieg cery ale sie moze fryzejrki zapytam
![]()
szpila uwierz, nie pasowałby . Powiem Ci w szkole dlaczemu, bo wole zebys sfochała sie na mnei w szkole neiż na forum.
Ale powaga. zostan przy brązowych![]()
Szpila nieee ! Ładnie Tobie w takich![]()
Aga a jakie masz włoski ?
bo ja mam dobrą fryzjerke do ktorej chodze, wytlumaczyłam jaka chce fryzure itd. (podobna do tych co pokazałas) no i na moich włosach efektu nie widac bo sie zlewają.. a są wycieniowane na maksa...
wiec zeby nie wyszło gorzej niz chcesz![]()
a ja zostalam oszpeconaprzez siostre-pseudo fryzerke która sie dopiero uczy -ale smykałki nie ma kompletnej -rczej antytalent
miła byc taka fryzurka jak w załaczniku ale nie jest są potworne schody
gdybym miała oczy z tyłłu sama bym się zcieła
po niedzieli idę do kumpeli do salonu -niech coś z tym zrobi-już po wszystkim wstawie fote -a miłłam już takiie długie włosy
![]()
A ja sobie ostatnio zrobiłam taką o:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)