jak wszystko jest rozłozone na dwa dni to ja tego 23.05 jestem obowiazkowo (choć po swoich urodzinach chyba nieprzytomna ;D ale musze byc)
a 22.05 tak tylko wpadne pooglądać, o ile wyrobie sie z czasem
oczywiscie jesli tak można?
jak wszystko jest rozłozone na dwa dni to ja tego 23.05 jestem obowiazkowo (choć po swoich urodzinach chyba nieprzytomna ;D ale musze byc)
a 22.05 tak tylko wpadne pooglądać, o ile wyrobie sie z czasem
oczywiscie jesli tak można?
hihihih...zabrzmiało to jak warsztaty do wschodu słońca...
Natalka dopisana
---------- Dodano o godzinie 23:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:07 ----------
to teraz piszemy co robimy
ja od siebie mogę zaproponować prawidłową (mam nadzieję ) budowę kwadratów,szpicy, pipe, edge, oraz french (zwykły, wydłużone łożysko), róże z akrylu, panterka na pazurkach, błyszczące oczka (jak te zielone co robiłam),odbijanie siateczki,wtapianie koronki (kompozycje)..może cieniowanie akrylu i brokatu...no nie wiem tyle umiem pozwalam się wykorzystać bierzcie co się da jestem cała wasza ha ha
Może instruktorem i super stylistką nie jestem...ale zawsze może coś tam pomogę
A ja chcieć spiralki i one stroki żeby mnie ktoś naumiał
Ja myślę, że trzeba to jakoś sensownie ograniczyć, wszystkiego się nie da.
Proponuję skupić się na prawidłowej konstrukcji pipów i edzi,
cieniowanie akrylami, zdobienia 3D (kwiatki, pączki, gałązki).
Ogólnie ja jestem tylko akrylowa, ale widzę, że dziewczyny mają parcie na akryl,
i warto by było parę rzeczy pokazać
no ja na pewno bym chciała nauczyć sie szpiców i to co sami piszę czyli pipe,edge cieniowanie akrylami jak najbardziej i kwiatuszki akrylowe ja ostatnio po kochałam akryl wiec dla mnie nie ma znaczenia czy to będzie zel czy akryl jestem otwarta na wszystkie propozycję
ja edziow i pipe nigdy nie robilam, probowalam ale nie umiem, wiec super byloby skumac o co cho i fajnie by bylo tez porozmawiac o produktach, ktore polecacie itp, ja ostatnio osobiscie uzywam wielu ale wszystkie sie zapowietrzaja. pewnie to moja wina. ehh mam nadzieje ze pomozecie
KAMIS AJ LOF JU
Mnie tez można dopisać ;D Ale tez pod znakiem zapytanie, chociaż na 80% myślę, ze będę
W końcu zobaczę jak wyglądają warsztaciki z taka super ekipa
A no i tez sie pisze na dwa dni
Ja ze swojej strony bym chciała tak jak Valia, pipki i edzie bo nie robiłam ich nigdy ;D ale tez aż głupio się przyznać ale kwiatuchy akrylowe bo wydaje mi się, ze nigdy się ich nie nauczę nie wychodzą mi :/
Ostatnio edytowane przez czarnulkaaa87 ; 26-04-2010 o 13:12
czyli zaczynamy myśleć nad sensownym programem,
zaczynamy od budowy poszczegolnych kształtów? w tym możemy wpleść cieniowanie itp i na koniec kwiatki na tych naszych pazurach. to pół dnia zleci pewnie
to tak na początek myślę, ale jeszcze przemyśec to trzeba żeby sensownie szło
---------- Dodano o godzinie 16:11 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:51 ----------
UWAGA SYLWIA MOŻE PRZENOCOWAĆ 6-7 OSÓB, CHĘTNE PROSZE ZGŁASZAĆ SIĘ NA PV DO SYLWI /na razie mamy czarnulkę i elax?
jeżeli jeszcze ktoś ma możliwość przenocowania to dajcie znac
---------- Dodano o godzinie 22:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:11 ----------
już mamy w miarę skład znany, piszcie proszę jak chcecie z jedzeniem
-każda coś przynosi (rozdzielimy później kto co)
-robimy zrzute
Ostatnio edytowane przez asia ; 26-04-2010 o 18:09
Jak dla mnie to z jedzeniem obojętnie co wybierzemy to będzie dobrze Ja mogę coś przynieść, tylko nic trudnego Bo inaczej będzie kupne
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
Pomyślałam sobie, że każda z nas mogłaby w miarę swoich możliwości przynieść jakiś "upominek" ozdoby, pilniki, zbędne pazurkowe rzeczy, z których skompletowałybyśmy zestaw - nagrodę w konkursie na najładniejszego warsztacikowego pazurka Co Wy na to
aga, niezły pomysł Ozdób pewnie każda z nas ma sporo, pilniczków też trochę, a to nie taki duży majątek, ja jestem chętne i mogę ozdoby przynieść.
mi osobiście ten pomysł się podoba, ja bym wzieła różnego rodzaju koronki na przykład i materiały. jeżeli któraś ma dobrą drukarkę to może decoupagu przynieść na przykład?
asia, ja mogę przynieść, mam nowe tusze, ładnie drukuje Nawet jak chcecie to podajcie mi co wydrukować, żaden problem.
w ogole to mozemy tez zrobic wtapianie chusteczki, co wy na to?
dziewczyny ja się decyduje ...na dwa dni tylko prosiła bym żeby mnie wpisać na listę nocujących u koleżankiKOCHAM WAS NORMALNIE
dopisana prosze nam się tu pokazać uzewnętrznic albumik założyć...
natalka w niedziele zgrzewe wody przynosi bedzie leczyc kaca, tudzież trunki z 18-stki..
dla mnie baja
KAMIS AJ LOF JU
ja wstępnie zgłaszam się na dwa dni i spanko u Sylwuni...wstepnie, bo jeszcze nic w domu nie mówilam nawet o jednym dniu czekam na odpowiednią chwile
Fajny pomysł z upominkiem ja tez coś wezmę.
Co do zrzuty to dla mnie by bylo lepiej bo z trójmiasta wlec się jeszcze z jakim jedzonkiem to kiepsko bo już sama torba z pazurami zajmie dużo miejsca
Jeśli chodzi o upominki, wezmę co mam
na jedzenie wolałabym zrzutkę
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)