mnie uczono na malym szkoleniu ze pedzelek ma byc plaski i wlos sciety na skos.
mnie uczono na malym szkoleniu ze pedzelek ma byc plaski i wlos sciety na skos.
a co myslicie o tych ma ktos? APA Polska Artykuły dla artystów plastyków
---------- Dodano o godzinie 14:09 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:06 ----------
I czy takie pedzelki sie nadaja? bo pojecia nie mam z jakiego materiału maja byc wykonane APA Polska Artykuły dla artystów plastyków
Wypysia
farbki jak na poczatek moim daniem mogą by c nawet najtańsze byle by sie nauczyć "ruchów" i ukłdania pędzla jak ja to mówie "w łyżeczkę" dopiero jak sie opanuje ruchy to mozna inwestowac w lepsze farby...
co do pędzli to te sa okrągłe.. do malowania łan storków powinny być płaskie wąskie proste i dobrze też sie skosem maluje
![]()
miałam te farbki z 4nails schną dosyć szybko ale jak chciałam po 2 tygodniach znowu je użyć to już nie było co bo zaschły na kamień w słoiczku chociaż nie wszystkie ale większość. teraz używam specjalnych lakierów do zdobień przynajmniej mam pewność, że tak szybko nie zaschnie
kochane zamierzam kupić farbki poradzćie czy te to będzie dobry zakup jeszcze nigdy nie bawiłam się farbami na pazurkach i stąd moje pytanie
A&P*FARBKI AKRYLOWE FARBY DO ZDOBIEŃ NAIL ART (1019295206) - Aukcje internetowe Allegro
Uzywałam farbek od AP i bardzo szybko zaschęły po prostu na kamień i nie idzie ich nawet wodą rozcieńczyć.
Za to wczoraj przyszły do mnie farbki od DR. Maluje mi się nimi bardzo dobrze, tylko nie wiem, jak długo zatrzymają swoją konsystencję. Tutaj masz linka do nich:
Farbki akrylowe do zdobnictwa paznokci :: dobrarada
i te same, ale na allegro: dekorynka AKRYLOWE FARBKI FARBY ZDOBIENIE NAIL ART (1032235319) - Aukcje internetowe Allegro
Zapraszam: www.my-nailart.blog.onet.pl
Dzięki dziewczynkiWŁAŚNIE BOJĘ SIĘ TEGO WYSYCHANIA
!
te które Ci podałam można spokojnie rozcieńczać z wodą - tak bynajmniej piszą.![]()
Co myślicie o tych pędzelkach? Będą się nadawać?
Zestaw 5 pędzelków do żelu i malowania farbkami ONE-Stroke - platynowe :: dobrarada
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
proszę powiedzcie mi jakim pędzelkiem malujecie te cieniutkie linie i zawijasy
---------- Dodano o godzinie 22:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:49 ----------
Agusiu ja mam farby w tubie zakręcane,nie wysychają![]()
Pędzel Dalon D77 - 00000: Imitacja Sobola @ Sklep plastyczny Bohema - artykuły dla plastyków
To mój rozmiar 00000
boski![]()
gattina, wydają się ok. prawda jest taka, że dopiero jak go wypróbujesz, to się przekonasz.
ja używam do cienkich tego: (#000) Pędzelek do zdobnictwa #000 Bogian biały (długi trzonek) 1szt. (najmniejszy rozmiar) :: dobrarada ale szukam jeszcze mniejszej rozmiarówki, bo jest za gruby. Ten, który Plushak podała wydaje się fajny.![]()
AgUsia950, taki cieniutki to ja mamkupiłam za około 3 złote w sklepie plastycznym, a teraz szukam czegoś do malowania one stroke
![]()
mam w swoim sklepie w sprzedazy pedzelki gabrielle nails w cenie 10zł
1. zestaw 3 pedzelkow cienkich do kresek
2. zestw 3 pedzelkow - koci jezyk, plaski sciety do one stroke, i prosty
3. zestaw 4szt- Jeden szeroki wachlarz, trzy krótkie bardzo i cieniutkie pędzelki
Zapraszam do zakupów
w ofercie sa także farbki akrylowe-koncentraty
nawet jak farbka zaschnie to po dodaniu kilku kropel wody dalej mozna jej uzywac
Ostatnio edytowane przez natka_23 ; 09-05-2010 o 20:33
Effect Centrum Stylizacji
ul. Sobieskiego 9 (koło meteora i Turkey Kebab)
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
No nie załamka w południe kupiłą już pędzle do one storków![]()
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
natka_23, o podoba mi sięa czy masz jeszcze jakieś inne rzeczy i można je gdzieś zobaczyć na jakiejś stronce?
![]()
Natka ja tez bym byla zainteresowana tymi pedzelkami daj jakis cynk gdzie sprzedajesz jak placic itd
Wypysia
laski zajrzycie sobie na strone Gabrielle
www.GabrielleNails.pl - system żelowy, system akrylowy, ozdoby do panokci
Natka ma pewnie wszystko to co na stronce
ja tez zamowilam te pedzelkimam nadzieje ze beda dobre
a poki co moge polecic jeszcze takie:
R&C ZESTAW pędzelków do żelu 4szt. (1023068850) - Aukcje internetowe Allegro
ja ma 2 i 4 i sa swietne do ona stroke
te tez fajnie sie prezentuja:
ellio PĘDZLE DO ŻELU 4 SZT ZESTAW tylko 4,99! (1020406042) - Aukcje internetowe Allegro
stronka wlasnie w budowienarazie tutaj jest info i cennik Charbonne http://forum.wzorki.info/ogloszenia/...tml#post152744 jeszcze tylko wkleje Gabrielle Nails
Hurtownia jest w Zielonej Górze na ul. Sobieskiego 9, możliwe jest także wysłanie paczki za pomocą poczty, pieniazki na konto, zamowienie na pw albo maila natali-19@o2.pl i wysylam paczke
Emilka wyzej link
w razie jakich kolwiek pytan pw albo rubryka ogloszenia w moim temacie link wyżej![]()
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)