zgadzam się z gattiną.ładnie wycieniowane tło.
Anna Kula, boskie.![]()
zgadzam się z gattiną.ładnie wycieniowane tło.
Anna Kula, boskie.![]()
Zapraszam: www.my-nailart.blog.onet.pl
Anna Kula, śliczne
MadaPP, kolejny też fajny![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
Cześć dziewuszki, a to moje ćwiczonka farbkowe. Nadal jestem w trakcie poszukiwania odpowiedniego pedzelka
Uploaded with ImageShack.us
emiliamloda forumowiczka ale jak wyskoczyla to pojechala
to teraz prosimy aby w krok po kroku pokazaly sie twoje dziela o tak wlasnie
![]()
madzia bardzo fajny wkiatek i swietne polaczenie kolorow.. totalny folk![]()
Tak tak młoda forumowiczka, bede miec chwilke to stepiki porobie
Porob, porob emilka, stepiki na wage zlota![]()
Julcia kochana, musze je zmieniac bo sa jakby kilkurazowego uzytku, dlatego szukam wiecznego![]()
Emilka, wiem o czym mowisz, miotla sie robi, wloski odstaja po kilku razach i po ptakach
ale na to jest sposob, jesli widzisz, ze podczas malowania plaszczyzna pedzla sie jakby rozwarstwia nie jest (jak na neigo patrzec z profilu) cieniutki to znaczy, ze czasteczki farbki akrylowej dostaly sie miedzy wlosie. Koniecznie wymyc, nawet w trkacie malowania, bo jak zaschna, to rozpychaja profil pedzla, potem juz nic nie zrobisz (ja myje najpierw pod woda, a resztki zmywam acetonem technicznym), potem ulozyc na mokro, potem naniesc odrobine zelu (tak, zelu ktorym robisz pazury) i w ciemne miejsce, beda sie trzymaly jak trzeba
O! dzieki za cenne wskazówki, mam nadzieje ze dzieki temu starczą na dłużej, ale jesli juz jest po nich to kupie nowy 3 zł do przezycia
Emilko piękne imie masz![]()
Emila super![]()
emiliawawa, pięknewidze, ze jesteś z Warszawy, chcesz mnie nauczyć?
![]()
bardzo mi miło, chętnie bym ci pomogła ale jak sie dobrze naucze malowac zaraz ide zrobic jakiegos stepika moze to bedzie pomocne![]()
emiliawawa, no co Ty, dla mnie to co robisz już jest świetne, bo ja wcale nie umiemA zdradzisz jakiego pędzelka używasz?
Emilko przybywaj http://forum.wzorki.info/kursy-szkol...rumkowe-6.html !nauczysz Nas
![]()
O warsztaty forumkowe fajna sprawa
pewnie ze zdradze, farbki tez z tej stronki biore
Pędzel serii 2113 nr 2
emilia ja juz chwaliłam twoje uzdolnienia poprostu wymiatsz.... pozdrowionka
Emilko te kwiatuszki wychodzą ci cudnie, widać, ze farbki bardzo cię lubią
Emilia szczękę muszę z podłogi zbieraćwymiotłaś
![]()
a tu moje.
te turkusowe kwiaty malowane przeze mnie, ale pazurki nie są mojego autorstwatylko sobie domalowałam co nieco bo były zbyt łyse
![]()
nanami Twoje też piękne![]()
nanami slicznosci![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)