DZIEWCZYNY JESTESCIE WIELKIE...Asiu jak z kasa..na miejscu czy na konto
bo ja z swistaczkiem na 100%
DZIEWCZYNY JESTESCIE WIELKIE...Asiu jak z kasa..na miejscu czy na konto
bo ja z swistaczkiem na 100%
na miejscu. się doczekać nie mogęęęę![]()
KAMIS AJ LOF JU
Asiu czy można jeszcze zapisać się na warsztaty?
www.tipsyksenia.blogspot.com zapraszam do oglądania
dokładnie
20zł przygotowujemy ze sobą na sobotę (w sob rano zrobę zbiórkę)
sala jest potwierdzona. dziś wieczór/jutro przygotuję plan dojazdu, dla osób spoza warszawy: spotykamy się na dworcu i jedziemy grupą, chyba że ktoś woli indywidualnie to nie ma problemu.
prosze wszystkie osoby o przesłanie mi pw z emailami, alo na asia@wzorki.info , jak ktoś chce być totalnie na bieżąco to tu jest moje paznokciowe gg-przy pierwszym napisaniu prosze sie przedstawicKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
---------- Dodano o godzinie 21:35 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:34 ----------
ksenia dopisuje cie i jest nas 22, sparowane jesteśmy
---------- Dodano o godzinie 21:38 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:35 ----------
a i jeszcze zerknijcie, czy na 100% każdy ma gdzie spać, lista jest na górze
czyli rozumiem że można się zapisać?
a kto z kim w parze?![]()
właśnie widzęjuż się nie mogę doczekać
kto z kim?może zrobimy mix
co paznokieć przesiadka?
hehehe
![]()
super pomysł
---------- Dodano o godzinie 21:51 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:47 ----------
Aha Emila dziękuje za stronę, jestem umówiona już z Jolą na kurs![]()
No i wszystko jasneAż się doczekać nie mogę
![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
wstępnie z zachodniego, chociaż Pani Wiola z Trendy mówi że równie łątwo dojechać z centralnego.
szukam sponsora na niedzielny obiad, jakby któreś miała jakieś namiary to dajcie znac![]()
ale nas bedzie
JUZ SIE DOCZEKAC NIE MOGE
![]()
Chyba lepiej mix co![]()
?
Kochane babeczki, z dworca Warszawa Zachodnia macie autobus linii 184 a z Centralnej 507. Wysiadka na przystanku NOWE BEMOWO, przy pętli autobusowej. Zaczarowane miejsce, w którym znajduje się nasz ośrodek mieści się za brunatnym budynkiem z napisem ATENA. Ulica Gustawa Morcinka 5, pawilon nr 23.
A ja już rozmyślam aby przyjąć Was najmilej, jak potrafimy i przy okazji zaskoczyć niespodziankami ;-) Oj, będzie się działo...
"Bo łączy nas piękno"
www.trendy-style.com.pl
mail: szkolenia@trendy-style.com.pl
tel/fax: 22 666-45-89
Też nie moge sie doczekaća z PKS łatwo będzie dojechać?byleby tylko wysiąść na dobrym przystanku
tylko troche sie obawiam, bo jednak warszawa to nie lublin
![]()
aga, Jeśli PKS jedzie na zachodni to w sam raz, bo to masz obok, a jak na innych to nie mam pojęcia, ja tylko częsty gość na Zachodnim![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
aga jest nas 20 sztukdamy radę
![]()
Aga a gdzie możesz wysiąść z PKS-u? Czy na przystanku Warszawa Zachodnia? - tu autobus 184. A może Marymont? Tu autobus 112 w kierunku Bemowa.
"Bo łączy nas piękno"
www.trendy-style.com.pl
mail: szkolenia@trendy-style.com.pl
tel/fax: 22 666-45-89
ja jutro popatrze jak z pociagiem i busem.....aga popytaj na jaki dworzec dojeżdza bus wtedy jakos sie zorganizujemy![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)