Jamarcianka widocznie robi takie pazurki że mucha nie siadaskoro taki daje osąd
![]()
a mi się za dużo prac podoba![]()
i jak tu zagłosować
mam co najmniej 4 kandydatury... ,ale do swoich urodzin mam czas... to może się zdecyduje...
proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
kocham tą babkę
http://stylowe-pazurki.blogspot.com/
Ja też już zagłosowałamale było trudno zdecydować na którą pracę zagłosować bo wszystkie mają w sobie to COŚ
![]()
eeee z tego co zrozumialam to Jarmarcianka napisala ze wiekszosc prac? a nie wszystkie?
ja tez pomyslalam ze pare prac to jeszcze dluga droga przed nimi ale jak w kazdym konkursie kazdy musi gdzies zacząc prawda? i gdzies sie uczyć
i dziewczyny ktore zaczelynie przejmujcie sie
jak ja wspomne swoj pierwszy konkurs to mam ochote wywalić komputer przez okno
jednakże mam mistrza jednego
wg mnie jedna praca wyprzedza inne sporo do przodu a potem mialam az 5 jednakowo udanychale jakos dalo rade wybrać
![]()
Kazdy ma swoje zdanie na ten temat, ale czy jest to osoba początkująca czy już osoba co dłużej robi pazurki podejrzewam, ze każda z nich tyle samo serca i zapału wkłada w zrobienie pazurków. Kazda praca na swój sposób ma w sobie coś dobrego![]()
Mnie się podobało zbyt dużo... ale znalazłam sposób na wybranie 3 najlepszych. Zamykałam zdjęcia, aż zostały 3NAJŁADNIEJSZE
i już wysłałam swój głos ;D
Ech, moje takie sobie na tle reszty, ale jak już ktoś pisał "jakoś trzeba zacząć"Ciekawa tylko jestem, czy ktokolwiek choć mały głosik na moje odda
![]()
Xena najważniejsze, ze wzięłaś udział![]()
Oby do przodu![]()
E, dziewczyny, czemu niesmaczny tekst? Przecież jesteśmy tu nie tylko po to, aby się wzajemnie chwalić, ale i krytykować. Poza tym uważam, że święte prawo odbiorcy nie gustować w tym, co ogląda, oraz wyrazić - przecież nie powiedziała nic obraźliwego, sposób wyrazu też myślę, że ok, napisała przecież, że nie zrobiły na niej wrażenia. Moja na mnie też nie zrobiłaStokroć bardziej wolała bym usłyszeć: "słuchaj, Twoje paznokcie były by moim zdaniem lepsze, gdybyś..." niż "ojej, śliczne" bo myślę, że muszę wiele poprawić i chciała bym wiedzieć co. Nie powiem, że nie miło się czyta, że poziom wysoki, ale czuję, że to nie do mnie jeszcze
No tak, każda ma w sobie coś ciekawego, to nie znaczy, że cała jest super. Ja mam np ciekawy profil. En face już nie jestem taka piękna
Przyznam, że też jestem ciekawa, gdzie uplasuje się moja, choć zdaje sobie sprawę, że uszeregowanie od najsłabszej do najlepszej w naszej ocenie może być bolesne dla najsłabszych prac i nie każdemu łatwo było by przełknąć, że własna praca jest "w ogonie" lub wręcz ostatnia. Mnie by nie było, ale jestem skłonna przyjąć taką ocenę. Dlatego nie zamierzam optować za publicznym szeregowaniem, ale prywatnie wyniki bym zobaczyć chciała![]()
Ostatnio edytowane przez Zgredo ; 05-05-2010 o 11:44
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Oj dziewczyny gratuluje wszystkie prace sa naprawde dobre i trudny wybor. Ale oddalam swoj glos i nic wiecej nie moge zrobic.
ja też już oddałam
cięzko mi było wybrać, ale się udało
mam jakieś zboczenie i patrze na wszystko i na budowe i malowanki i również aranżacje zdjęcia
chyba dziwna jestem
Ale dlaczego dziwnato są właśnie kryteria
budowa, zdobienie (kreatywność, dokładność wykonania), aranżacja zdjęcia i wrażenie ogólne
![]()
Mnie oburzyła troszkę wypowiedź jarmarcianki, bo zajrzałam do jej galerii też, z tego co podejrzewam w konkursie udziału nie bierze, mimo tego wygłasza opinie, które bolą.
Bo niektóre prace mają polot, fajne malowanki, a budowa kuleje niesamowicie, lub na odwrót, jednak szanuję dziewczyny, które je wykonały, bo wiem ile czasu, pracy i wysiłku zajmuje dojście do nawet takiego poziomu. A wygłaszanie takich komentarzy na forum gdzie wszyscy się wspierają i pomagają wskazywać i korygować błędy jest nie na miejscu. Szczególnie gdy nie ma się samemu czym chwalić ... Więc krytyka krytyką, a wygórowane wymagania względem innych z pominięciem siebie bardzo mnie dziwi.
oj dziewczyny nie kłócić się
każdy ma swoje zdanie i uszanujmy to-nie każdemu się prace muszą podobać....a niektórych mogą zachwycić wszystkie
Więc nie podsycać żaru kochane i delektować się widokiem prac
ps. bo naśle na was maine fuhrer i zrobi tu porządek![]()
Toż się delektujęnie wszystkie to dzieła sztuki, ale w każdej jest coś pięknego
![]()
dziewczyny nie kłócić mi się tukażda z Was ma swoją osobną rację, ale jak same wiecie mamy wśród nas osoby początkujące jak i takie, które mają sporo doświadczenie, talent i super wenę
więc jedne prace są świetne, inne dobre i poprawne
i na tym zakończmy i wybierzmy te najlepsze
![]()
![]()
otóż to Dzoana, otóż to![]()
Effect Centrum Stylizacji
ul. Sobieskiego 9 (koło meteora i Turkey Kebab)
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
Nic dodać nic ująć![]()
ta jest...
No nieczyli jak jestem zarejestrowana 16 kwietnia to nie moge glosowac?
a juz wybralam prace...
ja też już zagłosowałam
proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
kocham tą babkę
http://stylowe-pazurki.blogspot.com/
Teraz tylko cierpliwieczekać
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)