Z Zachodniego prócz 184 jest jeszcze 167, którym także dojedzie się na BemowoJak komuś pasuje to ja również mogę się spotkać, tylko mi bardziej bedzie wtedy pasował Zachodni
![]()
Z Zachodniego prócz 184 jest jeszcze 167, którym także dojedzie się na BemowoJak komuś pasuje to ja również mogę się spotkać, tylko mi bardziej bedzie wtedy pasował Zachodni
![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
Jeszcze sie wszystkiego dowiem dokładnie...moze nawet przydaje w piątekwtedy to już nawet nie wiem skąd bym jechała
dam znać jak wszystko zorganizuje
![]()
dla mnie najbliżej wschodni akurat, bo ja na bródnie mieszkam
jakby co to każda z dziewczyn w wawy może zrobić zbiórke na innym dworcu, jeśli by sie okazało że są problemy z jednym
ale będzie super![]()
Aaaaaaaa już chce 22 maja
My z Elaxa jedziemy pociągiem i raczej na zachodnim będziemy wysiadały, chociaż jeszcze Ela ma się dowiedzieć bo ja zbytnio nie mam jak narazie.
Co do dworca gdzie z czarnulka wysiądziemy czy to będzie w-wa wschodnia czy zachodnia to my sie dostosujemy ,bo i tak byśmy prosily o to ,aby ktoś nas odebrał z dworca![]()
ja moge wyjechac gdziekolwiek po wasza wami nawet do uzbekistanu haha
![]()
KAMIS AJ LOF JU
Ahahaha, dobre z tym Uzbekistanem,
ja też już nie mogę się doczekać![]()
hyy moim zdaniem każdy dworzec to katastrofa...\
też już się nie mogę doczekac![]()
zatem przylatujcie samolotami![]()
dziewczyny jak wam (szczególnie tym co dojeżdżają) pasuje start? 10.30? 11? 10?
Radzę dojechać na Zachodnią, zdecydowanie bliżej na Bemowo niż z Wschodniej no i Valia po Was wyjedzie prosto z Uzbekistanu wodolotem hihihihi
"Bo łączy nas piękno"
www.trendy-style.com.pl
mail: szkolenia@trendy-style.com.pl
tel/fax: 22 666-45-89
ja już czekam na was![]()
KAMIS AJ LOF JU
ja na zachodnim powinnam być według rozkładu ok 9![]()
z forum można się wiele nauczyć
no trudnoporozglądam się po dworcu
a może się spóźni...
z forum można się wiele nauczyć
O ile w ogóle jakiś dojedzie, bo w wiadomościach parodie poszczają co się dzieje z PKP
Iwa z Valia będą czekać i jak Ela wcześniej mi pisała machać biała chusteczka żebyśmy wiedziały do kogo podejść![]()
Jeszcze tylko(aż
) 17 dni !
ja to tylko odliczam żeby sie z Wami spotkać a z drugiej strony niech czas się ciągnie bo nie chce 18-tych urodzin![]()
to jak to możliwe to i możemy wysiąśc na dworcu wschodnim my i tak sie dostosujemy ,bo warszawy nie znami z dworca to się nie ruszymy bez przewodnika
bo coś mi się wydaje że jednak i tak mamy przesiadkę na dworcu wschodnim na zachodni jeśli byśmy miały jechać do zachodniego a na wschodnim jesteśmy 9.33
ale Wam zazdraszczamja też chcę jechać buu.... aleee już niedługo może zorganizuję warsztaty to znów się spotkamy
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)