nie mogę obejrzeć tego zdjęcia
o już moge
ale boskiepozazdrościć
super
![]()
nie mogę obejrzeć tego zdjęcia
o już moge
ale boskiepozazdrościć
super
![]()
Ostatnio edytowane przez madzialenkabuziaczek ; 05-05-2010 o 16:49 Powód: dodanie tekstu;)
madzia, bo mi sie kolczyki pomylily, w sensie zdjecia kolczykow, musialam edytowac, teraz mozna![]()
mi to pędzelek odmawia posłuszeństwa![]()
Plushak i Kurka- uwielbiam Wasze malowankiJa tez ciem takie kolcyki
Po maturze biorę się za malowanie![]()
a tu juz komplecik z bransoletka, oczywiscie nie nbalyszczone,
zamiast sie uczyc wlaze i sie
Tego powinni zabronić
![]()
dziekujemy dziekujemy dziekujemy, ja w imieniu pluszaka,gdyz sie nawachal maly pluszak akryli i zawisl. pluszak,wstawiaj kurcze, dziewczyny czekajo....
Acha laski, pytanie mam-pomozcie, wycieniowalam branoslete w takich kolorach.. (to krwista czerwien i budyniek waniliowy) jakie kwiaty proponujecie? w jakich kolorach? mnie sie mazy budyn z pomaranczowym, czerwonym, zlotym i zawijasy, ale moze macie jakies pomysl?
kuraty normalnie dzisiaj na akord chyba robisz
świetne pomysły
nie mam już ptoszków
Mnie się tam twoja propozycja podoba![]()
Ostatnio edytowane przez total ; 05-05-2010 o 19:19
ja jak zwykle kompulsywnie total, pomoglabys, zamiast ptaszkowacjakie kooooloryyyy
Kura my mastermy king
my love
![]()
P.S. malowanki zarąbiste![]()
Dzieki Kamilka... gupolu
Nikt mi nie pomoze w doborze kolorow jak widze... dobra, bede kombinowac
Julka nablyszczam uwaga.. lakierem nitro do drewna, 2,95 puszeczka, chyba, ze.. chce uzyskac efekt postarzonego.. wtedy werniksem o barwie bursztynu, a tak BTW, zanim mnie z budowalnki nie wyrzucili(a wyrzucili) to wbilo mi sie do glowy... utrwalaj produktem odpowiednim do bazy
\, a nie produktem do czegos co jest na wierzchu, czyli.. kolczyki sa drzewniane, czyli... czyms do drewna![]()
kurna nie bylo mnie zaledwie od wczoraj, a tu juz dwie strony napisaly...
wiecie, ze ja przez Was oszaleje, takie malunki mi pokazywac, gdzie tak nie potrafie![]()
cudne, piekne, slodkie, smakowite wszystkie![]()
Emilia bardzo ładne
Kuuuuuuuuuuuurkaja już nie mam sil nawet komentować
Cudne
ja tez tak chce![]()
ooooo jej dziewczyny ale ladne cwietyja ostatnio nie mam czasu nic zmalowac
![]()
Kurko jesteś genialna!
może jakiś bronzik ?
plushak, kurka super kolczyki![]()
WOW....!Laski chwile mnie nie było a tu tyle prac ...świetne ciesze sie ze tu trafiłam bo tu same maniaczki paznokciowe (tak jak ja) Napatrzec sie nie moge. Jutro wrzuce wam moje nowe wzorki malowanek . Życze zaparcia w malowankach dla dziewczyn ktore dopiero zaczynaja i uporu tym ktore juz maluja .Świetne pracki
Dzieki, dzieki dzieki
Bronzik Agus, dobra.. na zyczenie pierdykne bronzika tu na zyczenie dziewczyn-jak te kolczyki na uchu wygladajo, o!
piekniusio
dzieki, jade dalej![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)