ze niby jestem za******a rudzia, mowisz?![]()
ze niby jestem za******a rudzia, mowisz?![]()
Kurko śliczne![]()
dzieki, dzieki dziewczyny, ptaki mi sie skonczylyoraz mam glupawke
Kura boskie![]()
![]()
Superowe te kolczyki!![]()
rudzia, tak, to jest to slowo stara
Madzia dziekuje
pluszak, sruru nie guru(zobaczymy czy wykropkuje) malujesz lepiej ode mnie
emilka- ja tam moge produkowac, byleby zbyt byl, bo mnie to cieszy jak dzieciaka, wiesz.. pare groszy dostane to kupie sobie farbki, moze rozszerze palete barw, no takie tam
To tak samo jako z pazurami.. za kazde zrobione pazury odkladam dwie dyszki, jedna dla dzieciaka na open air, a druga na material, bo uwazam, ze kazde hobby powinno przynosic profity na tyle chociazby aby mozna bylo material za nie kupic
To moze niepopularne co powiem, ale nie wierze poetom, bardom, powiesciopisarzom,ktorzy mowia, ze pisza do szuflady. Sa dla mnie niewiarygodni nie dlatego, ze tak mowia, tylko dlatego, ze to sie kloci z zalozeniami ludzkiej natury. Czlowiek lubi byc chwalony, a zeby byc chwalonym musi pokazac swoje srarcydziela szerszemu gronu- to nie porownanie do one strokow, to dygresja
sie rozpisalam, sooory
Ostatnio edytowane przez dzikakura ; 07-05-2010 o 15:25 Powód: bo tak:)
kolejne.... nocne cwiczonka
Anna bardzo ładne![]()
piekne Anka,piekne!
dzikakura, no to są piękności po prostu
Anna Kula, świetne![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
Kurka wymiata jak zwykle
Milenko udane jak najbardziej![]()
Ania super
Emilia pędzel w dłoń i do ćwiczeń![]()
![]()
Anna śliczne ćwiczonka, mi tez się w nocy najlepiej pracuje. Tylko w lampkę musze się zaopatrzyć w końcu bo przy tej nocnej niedlugo oślepnę
Oj muszę sobie sprawić takie kolczyki co kurka robi, bo są prześliczne i na uszach wyglądają super
Kura zaje****e malunki
Anna Kula - super one stroki![]()
Jeju Kurko widzę,że ostro się wzięłaś do pracyNic tylko podziwiać i gratulować
Reszta dziewczynn też super... już się nie mogę doczekać kiedy się wezmę za swoje...
taki offtop... wlasnie otrzymalam zamowienie na serwis one strokowybardzo smieszne....
29 czesciowy...
Kura co to dla Ciebie - 29 czesci![]()
ciotka Tys sie powinna cieszyc, ze takie zamowienia masz i ze mozesz dodatkowo sobie cwiczyc, a pozniej poczta pantoflowa bedzie i kolejna partia przyjdzie![]()
tylko nie zapomnij skasowac odpowiednio![]()
stara no wlasnie zadne pieniadze niestety, ale nic.. wprawa czyni mistrza. Mam za to dostac uwaga... 370 zlotych, ale... musze kupic sama skorupy i niestety farby, bo tego sie nie da akrylami wymalowac;-/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)