Kura Twoje umiejętnosci juz sie po okolicy rozeszły widze
teraz bedziesz miała roboty![]()
ta Julcia.. po okolicach..Birmingham![]()
dziewczyny mam takie pytanie jak długo ćwiczyłyście malowanie metodą one stroke zanim doszłyście do wprawy i malujecie tak super.
Ja to tak mam że jak ćwiczę to muszę tak z godzinkę zanim ręka przestanie mi się trząść a maluje tak 4 godzinki w tygodniu jak myslicie takim tempem to ja za rok dojdę do wprawy?
Wczoraj przyszły moje farbki.A to moje pierwsze "one stroki", o ile można je tak nazwać.
Muszę duuużo ćwiczyć.
![]()
Zapraszam: www.my-nailart.blog.onet.pl
ładnie jak na pierwszy raz!
Super
bardzo ładne kwiatki
moje pierwsze to przypominały jedną wielką plame![]()
linka-2008 a mozesz pokazac jakies swoje wprawki? Bo dla jednego dojscie do wprawy to jest to co robi Donna D czy lilya, a dla drugiego po prostu kwiaty, ktore przypominaja kwiaty...
Ja maluję np maluje one stroki od trzech miesiecy.
Agusia, no normalnie sa , sa kwiotki! i bardzo przystojne sa!
Zapraszam: www.my-nailart.blog.onet.pl
dzikakura mogła bym wkleić jakieś zdjęcia ale niestety mam zastępczy stary komputer i usb jest zepsute może puzniej jak kolega wruci z pracy to moze na jego komputerze coś zamotam ale obiecuje ze coś wrzucę mam nadzieje że nikt się nie będzie z tego śmiał![]()
AgUsia950, e no co Ty, jak na pierwszy raz to niezłe sąJak bedziesz ćwiczyć to będą jeszcze lepsze
![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
Pewni ćwiczenie czyni mistrza
A to moje dawno nie malowałam, bo dawno nie miałam chwili wolnej![]()
owca piękne kwiatki wszystkie mi się podobają
---------- Dodano o godzinie 22:35 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:33 ----------
Agusiu Twoje też coraz ładniejsze ci wychodzą![]()
Owca bardzo ładne malunki![]()
To dopiero ćwiczenia dajcie sie rozkręcić...hihihihi...![]()
ciekawe owieczko co będziesz wyczyniać jak się rozkręcisz![]()
kura, no cóż wieści o Twoich zdolnościach szybciutko się rozchodzą, jesteś wielka
owca superowe Te Twoje kwiatki, rewelacja
Wiara jest miłością do tego co niewidoczne, ufnością w to, co niemożliwe i nieprawdopodobne
owca chyba mamy te same ksiazeczkicwiczonka wypas
Owca zeby nie bylo, ze kazda chwali to ja powiem, ze podobaja mi sie najbardziej pierwsze![]()
przepieknie plusiu, przepieknie, nie ma slow. Rozowe na czarnym to mastierstwo.
no a nie mowilam, ze jak sie dobiora we dwie z Kura to tworza cuda
Plusz, slicznie...
Kura, plushak rozwijacie się w prędkością błyskawicy![]()
Aż miło patrzeć na takie piękne malowanki
W załączniku moje dzisiejsze ćwiczenia
Zuzanna piękne, szkoda, że mi brakuje czasu na to, żeby przysiąść nad tymi farbkami i coś zmalować, ale muszę przyznać, że Wasze prace to niezły doping![]()
Wiara jest miłością do tego co niewidoczne, ufnością w to, co niemożliwe i nieprawdopodobne
plushak, no cudowneaż brakuje słów...
Zuzanna Rzeszewska, no jak widzę to ćwiczenia udane i bardzo ładne![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)