no padłam po raz kolejny na ten kolor WIOLU![]()
no padłam po raz kolejny na ten kolor WIOLU![]()
Kasiaczek Ty masz talent
Wiola1 Twoje też śliczne![]()
moje fioletowe, robilam szybko zeby tylko mieć więc nie są dobrze zbudowanewybaczcie
![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
bardzo bardzo mi sie podobaja![]()
Agusia świetna praca![]()
Nigdy się nie tłumacz, przyjaciele tego nie potrzebują a wrogowie i tak nie uwierzą !
lewa rączka musi świetnie wyglądać na słońcu![]()
sory ale jeden zapowietrzony moj odwieczny problem..
![]()
czy moze ktos zdrobic kpk sam szkielecik ladnego szpica bo mi wychodzi raz za szeroki raz za waski i jakies krzywulce mi wychodza no tragedia tylko kpk wiecie jak to pilowac,pod jakim katem,czy od boczku ma juz isc w szpic czy prosto a od gory ma wygladac w szpic taki kpk dla idioty
dziekowac
///nie znalazlam zadnego tematu do ktorego mozna moja prosbe skierowac![]()
dziekuje za usuniecie postu z tematu kpk, bardzo mi milo.
Agusia bardzo ładnie, super zdobienie
Wiola zdobienie rewelacja, ale ja też bym je bardziej w szpic wypiłowała, albo bezpośrednio na formie zrobiła węższy szkielet, bo przy nakładaniu kolejnych warstw i tak zrobi się troszkę szerszy![]()
Szkolenia i Dystrybucja marki Astonishing Nails
Honey, a w kpk sa przeciez szpice, niektore sa szklaneczki ze zdobieniem tylko farbkami![]()
dziewczyny robia szpice jednego pazura lub calej dloni do kpk i przy nawet zdobieniach piluja do odpowiedniego ksztaltu
musisz popatrzec co i jak bo watpie, ze jak ktoras zrobi sam szkielecik to bedzie idealny dla Ciebie, kazda piluje inaczej![]()
mysle, ze musisz pocwiczyc, najlepiej na sztucznym pazurku, a swoje prace wstawiaj do ocenki, a dzieczyny beda Ci mowic co i jak, w razie bledow
Agusia, eleganckolewa lapka chyba sie swietnie blyszczy
oooo, Wiola niezle zdobionko, i prawie nie widac, ze cos zapowietrzone![]()
Ostatnio edytowane przez rudzia1985 ; 09-05-2010 o 18:22
Agusia śliczności te Twoje pazurkiświetny kolorek
![]()
Agusia świetne, bardzo fajne połączenie kolorów i ekstra wzorki
nom czekam na sztucznego palucha zeby wziac sie bardziej do roboty bo moje juz zjechane od ciaglego zmieniania![]()
Agusia bomba
Wiola ciekawe zdobieniea zapowietrzenia prawie nie widać
![]()
Dzięki Dziewczynki!
A teraz pazurki już części z Was znane![]()
cudowne![]()
aaaaa jakie sliczne szpicki![]()
normalnie sie w nich zakochalam
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)