Bardzo wam dziękuję mam uśmiech od ucha do ucha i tak mi miło jak czytam te komentarze![]()
Bardzo wam dziękuję mam uśmiech od ucha do ucha i tak mi miło jak czytam te komentarze![]()
Agusia rewelacja! bardzo ładne
Pogodka bardzo pomysłowe końcóweczki![]()
pogodka super te pazurki one strolkowe![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
Jesooo, jeszcze trochę i na zawał zejdęPiękności dziewczyny! Śliczne kwiatuchy! Wszystkie bez wyjątku
![]()
Pogodka boskie, rewelacyjne kwiatuszki.. super pazurki, kolorystyka moich klientek większości bynajmniej
Dziękuję brdzo fajnie zę się podobają![]()
piekniste .... kwieciste ..... czadowe te wasze cwiczonka
a tu cos mojego .... poranne cwiczonka nowymi pedzlami![]()
Anna bardzo ładne![]()
Anka, piekne, szalenstwo w kolorach, trzykolorowe listki no, no, no
a tu takie oczywiscie kolczyki i bransoletki to juz sie nudnawe robi wiem
ale sztuka jest sztuka... kazdy magazynier to powie![]()
te ostatnie są wyjątkowe![]()
fiolet ponad wszystko Kurka![]()
sliczne
![]()
OOO żesz kuraCuda
! Dajcie pliss linka do tych podstaw drewnianych kolczykow, ja tego nie umieć znaleźć
A ja dorwalam doniczke![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
Dziękuje EmilkaAle wiecie co
mam problem z kompozycją...nie umiem dobrać kwiatków itp zeby to ladnie tworzylo calosc
![]()
pogodka- śliczne te pazurki, strasznie mi się podobają,
Anna- bardzo ladne ćwiczonka
Kura- świetne rzeczy robisz. Te czarne kolczyki z czerwonymi kwiatami poprostu boskie są.
Agusia- przepiękna doniczka
agusia swietna doniczka przepiekne te platki wymalowujesz oraz masz info na pw jakbys chciala pogadac o kompozycji to tez czemu nie
Mialam i mam dalej z tym problem, ale sie staram jak mogę
zyza... powaznie fiolety?
dzieki hersa![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)