długo tu nie byłam, przyznam, że nie miałam komputera i zapomniałam o tym forum bo nie miałam go z zakładkach
Mój blog
www.paznokcie-olusia.blog.onet.pl
pogodka![]()
Zabawne jak mało ważna jest twoja praca, gdy prosisz o podwyżkę, a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop.
Pogodka rewelka
Kasiassss ładnie![]()
Choco ten podgryziony jest extra! Śliczna wiosenka
Kasiasssss bardzo ładne, delikatne!
Pogodka jakie potwory?!Tożto cudo jakieś
![]()
A to moje pierwsze konkursiakiDo was nie mam się co porównywać ale i tak jestem zadowolona!
ladybird są bardzo ładnemuszę powiedzieć że mojemu Bartkowi się one bardzo podobały
![]()
Dziękuję moje kochane. Wasze komentarze sprawiają mi ogromną przyjemność i motywują do dalszej pracy. Nie mam niestety ptaszków. bardzo dziękuję
ladybird bardzo ładne twoje konkursowe![]()
wiosenne pazurki są świete, ten liść super pomysł
konkursowe "Japonia ..." rewelacja![]()
Szkolenia i Dystrybucja marki Astonishing Nails
chocolataGratuluję pomysłuPazurki prezentuja sie świetnie
kasiasssssSzkoda ze zdjęcie takie zamazane ale jak dobrze widzę to kształt i zdobienie sa pierwsza klasa
pogodka20Strasznie mi sie spodobałyWidać że pracochłonne były
ladybirdBardzo spodobała mi sie ta japonkanamalowana
Ja dzisiaj wstawiam takie kolorowe ale przy tych konkursowych to aż wstyd pokazywać![]()
Edit jaki wstyd!Mi się podobają, zresztą jak wszystkie pazurki przez Ciebie zrobione
![]()
choco jakas stonka ci listka obgryzla![]()
Edit ladniutki![]()
edit, julcia dziękuję. Rzeczywiście były pracochłonne zwłaszcza ten smok, ale ja już tak mam że jak coś sobie wymyślę to muszę to skończyć![]()
No ilonia123 bardzo ladne paznokcie, fajny ten fiolecik tez liubie takie kolory na paznokciach![]()
no ślicznie i kolorowosuper
![]()
Szkolenia i Dystrybucja marki Astonishing Nails
Natii czym frenchyka robiłas ? śliczny żółty.. aaa piękny![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)