Cos dla Woszczurajej rejony
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
co chciłam powiedzieć![]()
![]()
![]()
hahaha dobra jesteswybralabym się bardzo chętnie, ale matura mnie trzyma...
noja sie juz zapisałam... teraz tyolko w poniedziałk kasiure wpłacam i kiierunek zawierciowo
ktoś chętny jechac ze mnąja bede jechać autem... więc mogę kogoś z dworca np odebrac zeby sie nikt po zawierciu nie pałętał i gubił
![]()
Ty Iza no moze ja sie wybiorepogadam z moim jak wroci i jak cos to sie zapisze
no bo od 10 do 16 to on se da rade z "młodzieżą" i bym jechała
![]()
tym bardziej ze dzis na ryby chce jechac i czy pojedzie zalezy tylko ode mnie hyyyy![]()
i ja dzis bede dzwonic sie zapisywac...mam nadzieje ze jeszcze beda miejsca![]()
No no do Zawiercia to nawet ja mam blisko...
Tylko że będę tego dnia w pracy![]()
Informuję, że są jeszcze ostatnie wolne miejsca, więc chętnych serdecznie zapraszam![]()
Ja się wczoraj zapisałam. Mam nadzieję że trafię do tego hotelu. Kamila, woszczur spróbuję was rozpoznać![]()
spokojnie, mysle z poznasz nas od razu "nie widac a słychac "![]()
i bardzo dobrze przynajmniej nie będę miała trudności z rozpoznaniem. To do zobaczenia w niedzielę
![]()
z tego co wiem to ladyss jest z czestochowy... potem do mnie i ode mnie sie przesiądzemy, tylko gdzie Nnisie odebrac![]()
a nie sorry pomyliło mi sie z warsztatmi u farb![]()
no wąsnie ladyss, czemu sie nie wybieraszja też jade to wiesz...
a co do mycia brudasów to ja ma 2 do mycia... ale powiem gamoniowi żeby umył na sobote... swój to chętnie umyje ... a potem z zaskoku mu powiem że jade nubirą![]()
To wklejam foto relację z pokazów. Było bardzo fajnie, ciekawe zdobienia i miła atmosfera. Oczywiście najważniejsze poznałam Kamile i Ize.
I takie zdobienia były robione
ooo ja jestemi nawet brzucha pociążowego nie widać
a to one stroke z pokazuwielki ukłon w stronę talentu pani Instruktor
![]()
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
To ja jeszcze dołączę one stroki na kartce również robione przez Panią Instruktor
Zdjęcia usunięte; zostały umieszczone bez zgody Pani instruktor / samaron
A to przepraszam myślałam że też można
Ostatnio edytowane przez pogodka20 ; 16-05-2010 o 21:08
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)