wszystkie kwiatki bardzo ladne![]()
bombki i swieczki sa swietne![]()
moze kiedys tez tak bede malowac ale na razie nie mam farbek hahaha![]()
wszystkie kwiatki bardzo ladne![]()
bombki i swieczki sa swietne![]()
moze kiedys tez tak bede malowac ale na razie nie mam farbek hahaha![]()
plushak bardzo ladny
//// co jest z aktywnoscia o.O woczraj bylo 70 a dzis juz 56? o.O
Bardzo fajny kwiatuszek, ale ta niebieska końcówka jest boska. Ja ogólnie kocham niebieski![]()
plushak swietny samotnik
honeypuff - aktywnośc spadła, bo nie jest zależna tylko od Ciebie - jest obliczana na podstawie ilości postów najaktywniejszej forumowiczki naksorbanych w określonym czasie.//// co jest z aktywnoscia o.O woczraj bylo 70 a dzis juz 56? o.O
Kaja21 - ja myślę, że jeśli nie masz akurat farbek (akrylowych, plakatowych czy nawet wodnych) to możesz spróbować żelami, może masz gęste i wyjdzie ładnie? Efekt będzie na pewno inny, ale może wcale nie będzie zły. Po prostu sprawdź - a nawet więcej - pokaż, co Ci wyszłotak się zastanawiam czy zamiast farbek mozna użyć kolorowego żelu do tych kwiatków?
Może któraś z was już próbowała żelem
Dziewczyny - malujecie cudownie... ja nadal sadzę kupy, ale co kupa, to kształtniejsza, choć mam wrażenie że pewnego poziomu nie przeskoczę...
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
jeju dziewczyny piękne te wasze kwiatki ale jak wy je robicie?
bo ja próbuje próbuje i nic![]()
Trening czyni mistrzapróbuj az do skutku, napewno Ci się uda
![]()
![]()
próbowałam już zelem i farbką akrylową i same paćki mi wychodzą
zupelnie nie wiem co moge robić źleoglądałam filmiki na you tube ale to też nic nie dało
![]()
Ja narzekałam póki farb nie zmieniłam( na polycolor ) można na próbe 2 kupić w plastycznym powinna być i próbować myślę że wiecej to będzie wartało niż nerwy ze nie wychodzi , pędzel płaski z brązowym wlosiem moim zdaniem najlepszy , specjalistką nie jestem, kursów szkoleń nimam i mieć pewnie nie będe ale kup już nie robię i cieszę się z tego
( dobrze mi sie maluje pedzlami renesans, albo zeberka)
i to są jakieś zwykłe farbki czy specjalne do paznokci?
Zwykłe farbki akrylowe ok 5 zł tubka 20 mlNatomiast polycolor mają superowe krycie i kolory się nakłądają na siebie. w plastycnzym każdym powinny być do kupienia
W necie w sklepach paznokciowych potrafią je sprzedać za 2 x drożej ...
Nocne szaleństwa.. ałą mój kręgosłup
Wielkoludki czarne , maluszki fioletowe, i różowe total nie udane chyba pójdą do piłowania
Dla porównania duża 6 i mała 3
Załącznik 22622
Załącznik 22623
Załącznik 22624
Załącznik 22625
Plushak wymiatasz z tą biżuterią
Przyjemnie takie coś nosić chociaż ja nie lubię dużych kolczyków
Ale jak drewniane to pewnie lekkie, a z takimi kwiotkami to żal nie założyć![]()
co kupa to kształtniejsza hahahaha nie mogę Zgredo
hehee![]()
plush szalejesz widzę![]()
Plusiu te ostatnie to skradły moje serce![]()
Plush wymiataPiękne!
ja mam tez tu.. i rozne zegary itd... Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
plush co total nieudanetotalowi bardzo się podobają
![]()
dziewczynki podejrzewam,że byla juz tu rozmowa na temat najlepszych farbek akrylowych,ale tu jest tyle stron,ze nie mam czasu szukac,a potrzebuje jak najszybciej kupić/zamówić! proszę o podsumowanie jakie sa najpelsze i w rozsądnej ceniedzieki z góry i pozdrawiam cieplutko
Plushak ładny samotniaczek
A biżuteria pierwsza klasa!![]()
moje-paznokcie, Dziewczyny polecają Polycolor.ja mam od Dobrej Rady, są całkiem ok.
Zapraszam: www.my-nailart.blog.onet.pl
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)