ten w czarnym
oooo ten: Żel Quick finish nabłyszczający końcowy 15ml (Gloss) :: dobrarada
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
ja uwielbiam fikusowy nabłyszczaczkosztuje 30 zł
FikusNails hurtownia stylizacji paznokci Żel finish Super nabłyszczający z pędzelkiem 15g.
Ostatnio edytowane przez tusia ; 05-06-2010 o 12:28
też mam ten od dobrej rady i jest ok, ładnie błyszczy. W sumie to nie miałam doczynienia z innymi więc nie mam porównania, zaciekawiły mnie te z modena nails, jak któraś używała to niech się podzieli wrażeniami! Bo mam od nich cover i dla mnie bomba![]()
zapraszam na mój blog http://maboul.pinger.pl/
ja mam z sun flower top coat i jest git bo inne mi pekaja
ja mam quick finish golden nails i jestem zadowolona, wydaje mi sie że to jak dlugo sie błyszczą zależy też od klientki jak dba o przedłużane pazurki, bo np jak zmywa 2 razy co dzień naczynia, sprząta bez rękawiczek to pazurki nie bedą sie błyszczeć jak zaraz po zrobieniu, u mnie nie które klientki jak przychodzą na odnowe czy uzupełnianie to niektórym się ładnie błyszczą niektórym mniej, jeszcze dodam że golden nails ma fajny lakier diamond shine - efekt mokrych paznokci, nie drogi a bardzo dobry, jak się nałoży na quicka jeszcze bardziej się pazurki błyszcząmożna też go stosować na naturalne pazurki
ja również mam nabłyszczacz IBD, wcześniej miałam nabłyszczać exfashon którego nie polecam ponieważ bardzo szybko się ścierał, a podwójne malowanie jest zabezpieczeniem, że będzie paznokieć będzie pięknie błyszczeć![]()
ja caly czas mam matowe pazurki,nie moge osiagnac efektu nablyszczania,mam nablyszczacz ale smierdzi i nie umiem go stosowac,rozlazi sie na pazurkach?
wszystkie marzenia sie spelniaja
Kasiu a jaki masz nabłyszczacz?
choco tez iała taki problem... paznokcie "piły" nabłyszczcacz i wiecznie miała matowe
kupiłam jej fikusa finish i teraz bardzo jest zadowolona
kupilam nablyszczacz w necie,kiedys woszczurek reklamowal,jestem w pracy wiec nie wrzuce fotki,moze jutro wam wstawie
Ja mam taki Załącznik 24446 hmmm to pierwszy wiec nie mam porównania, nabłyszcza ładnie.![]()
ja kiedys uzywalam zelu nablydszczajacego,utwardzalnego w lampie ale nie byl rewelacyjny
Kasiu a ile go utwardzasz w lampie? Jeśli jest matowy to zbyt może zbyt krótko albo żarówki są już do wymiany?
zarowki dobre,wymienione,utwardzam 3 minuty jak zawsze
oj tak tak.. sa zadowolonei bardzo mnie to cieszy że mogłam komuś coś pomóc i doradzić...
a co do utwardzania to ostatnią warstwe coby to nie było... czy zwykły żel 1-fazowy którym budujemy i "szkieletujemy" czy nabłyszczacz w słoiczku czy nabłyszczacz w pędzlu to mimo to coby to nie było i z jakiej firmy by nie było... obojętne...
WAŻNE JEST ABY ostatnią warstwę zawsze utwardzać dlużej niż poprzednie warstwy- nawet do 6minut...
ja fikusa utwardzam 5minut i ciesze sie połyskiem 3-4tygodnie bez poprawek- a paznkci nie oszczędzam-jak każda kura udomowiona
pamiętać należy również o tym żeby tej ostatniej warstwie "dac odpocząć" przez chwilke pół minutki-minutke..
żeby nie dawac na ostatnią utwardzoną warstwe od razu oliwki czy dotykać paluchem bo sie "obije" i bedzie sie w tym miejscu szybko matowił
mnie ratuje zawsze lakier bezbarwny,daje jakis tam blysk na zelu
a ja tam wole porządny błysk po nabłyszczczaczu niż jak to napisałaś "jakiś tam" po lakierze![]()
nie dziwiwe sie,ja narazie go nie osiagnelam,wkrotce hehe
a mi się rozlała resztka mojego żelu nabłyszczającego i tak sobie myślałam czy po prostu ostatniej warstwy nie można dłużej utwardzać . Normalnie dziewczyny czytacie mi w myślacha co do utwardzania to ostatnią warstwe coby to nie było... czy zwykły żel 1-fazowy którym budujemy i "szkieletujemy" czy nabłyszczacz w słoiczku czy nabłyszczacz w pędzlu to mimo to coby to nie było i z jakiej firmy by nie było... obojętne...
WAŻNE JEST ABY ostatnią warstwę zawsze utwardzać dlużej niż poprzednie warstwy- nawet do 6minut...
no i niestety musiałam pomalować bezbarwnym lakierem mam nadzieję że to przetrwa
Mam czasami wrażenie ze jak połoze moj nabłyszczacz na frencha to tak jakby ta biel była minimalna "przydymionma". Jest inny odcien jak paznokiec jest matowy a inny odcien jakjuz nałoże nabłyszczacz....używalam uv błysk z sun flowera a teraz mam od DR. Błyszczą sie super ale...albo moje białe zele mają tendencje.....a moze za mocne żarówki.....HELP!
Czy ktoras z was zna jakis nabłyszczacz ktory ma za zadanie rozświetlenie płytki?(taki jak jest w lakierach uv błysk).
Czasami jak położe ten lakier to paznokiec(french) jest ładniejszy (a mam go z allepaznokcie).
Przed założeniem nowego tematu najpierw dokładnie przeglądamy i przeszukujemy forum
Ostatnio edytowane przez samaron ; 26-08-2010 o 09:37
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)