Fabi wpłaciłam pieniążki![]()
![]()
Fabi wpłaciłam pieniążki![]()
![]()
jutro bede wiedziec czy dam rade przyjechac . ... moj brzdac ma przynies zaproszenie na dzien matki z przedszkola wiec zobacze czy robia 27,czy 28
Fabi oświetleniówkę mam stojącą na ziemi, taką wysoką, więc odpadaa moja uv-ka jest na wyczerpaniu, ale jeśli będzie potrzebna to wezmę, choć ja raczej brdziej na akrylu będę pracować
![]()
pisalam do organizatorki ..... niestety prawdopodobnie mnie nie bedzie ... rozchorował mi sie synus (ma angine) i nie mam go z kim zostawic ... normalnie to byl by w przedszkolu a tak to musi siedziec w domu ...
Madziu. (dot. tez kamili i plusia)
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
czasami żałuję, że nie mieszkam na śląsku![]()
zapraszam na mój blog http://maboul.pinger.pl/
Moja obecność wisi pod znakiem zapytania,bo oskrzela się odzywają
Jeśli choróbsko się nie rozwinie to przybędę.
Basienko kuruj sie kuruj.....musisz byc zdrowa i przybyc![]()
Nastawiam się na przyjazd
Wszystko mam już spakowane i przygotowane,żeby mój zabrał jutro kuferek autkiem do siebie.
Tyle będę mieć mniej targania do busa
Byle bym się tylko gorzej nie czuła,bo się załamie![]()
Basiu ma nadzieję ze przyjedziesz i ze z twoimi oskrzelami bęzie wszystko o.k. Już się nie mogę doczekać żeby was wszystkie poznać.![]()
Nafaszeruj sie lekami...co by zapobiec chorobie.....i czekamy.....
Basiu, musisz być i basta![]()
i zapomniałam napisać o pazurkowych uzgodnieniach z barmankami, otóż jedna powiedziała, że na jej pazurkach można szaleć a druga niby też, ale woli coś troszkę bardziej stonowanego![]()
coś się wymysli![]()
super dziewczyny......
u mnie zaczyna sie kickac...mam nadzieje ze do tego wszystkiego dziecko mi sie nie rozlozy
bo inaczej kaplica a i tak bede ale chyba tylko w roli obserwatora
(:
![]()
NNisiaana pewno bedzie ok z mala
Basiu musisz byc
a ja juz odliczam dniiii
za 4 dni sie widzimy
moj juz na pewno nie powie, ze mam nie jechac bo wczoraj dostal na 2 żyłki i wodery (buty wedkarskie) a dzis od 5 rano juz siedzi nawiec jestem, ze tak powiem bezpieczna
Nnisiaa i Ksenia pomyslcie skad moge Was zabrac z Sosnowca to podjade i skoczymy do tej Ikei jeszcze
w razie czego to mój numer:
Farbi chyba nie zabiore stolika bo nie mam gdzie go wcisnacKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćzobacze czy w bagaznik wlezie
jak tak to wezme
![]()
kamila, mnie ten stolik wszedł do sejczenta to tobie tez wejdzie... ja mam też problem ze stolikiem do mój gamoń mi zmienił blat i zamiast 60x100 mam 140x70 i nie wejdzie do bagażnika do nubiry, ale zmieszcze go za siedzenia z tyłu... ja mam króciutkie kacze sztapki więc za moim fotelem to można jeszcze słonia przewieść
jak tyko będę to jedyne czego nie wezmę z mojego kącika to 2giej lampy uv, telewizora i krzeseł![]()
Zostały 4 dni do warsztatów a pieniążki od kilku osób nadal nie doszły. Proszę o kontakt, osoby które wysłały a nie wymieniłam w temacie, że dostałam i te osoby, które nie zapłaciły a wcześniej nic ze mną nie uzgadniałyTo pilne, bo nie chcę, żeby reszta przez to miała cierpieć.
No problem w tym, że 2 osoby w ogóle nie odpisują na moje pwO 11 sprawdzę czy już doszła kasa, bo wtedy jest księgowanie. Ponawiam prośbę o kontakt, a jak ktoś rezygnuje na 100% to muszę wiedzieć to dziś.
a i Kamilko ręczniczki będą![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)