5 złdobre...
Ja mam taki cennik (Warszawa)
manicure-50,-
żel/akryl-od 170,-
uzupełnienie-130,-
zdjęcie masy i manicure-120,-
Zabiegi na dłonie i stopy-50-150 zł
(Regenerujące, nawilżające, wybielające)
Pedicure-100-150 zł
5 złdobre...
Ja mam taki cennik (Warszawa)
manicure-50,-
żel/akryl-od 170,-
uzupełnienie-130,-
zdjęcie masy i manicure-120,-
Zabiegi na dłonie i stopy-50-150 zł
(Regenerujące, nawilżające, wybielające)
Pedicure-100-150 zł
Tak mi powiedziała jedna laska ze szkoły ... że to jej znajoma z osiedla . . . oczywiście nic się nie odezwałam
Ale powiem wam szczerze że nie zdziwiłabym się gdyby to była prawda . . .![]()
Przypominam, że temat dotyczy cen NASZYCH usług więc proszę nie rozpędzać się w komentarzach![]()
ja narazie się cały czas uczę ale chętnych też nie brakuję więc ja jak robie paznokcie od koleżanek po 40złfrencz 50zł ,zdobienia -brokaty itp 60zł ,akryl 70zł + dojeżdżam jeszcze ewentualnie i chetnych nie brak ,jakies 2mies temu robiłam jeszcze za jakies 35 zł ale powiedziałam koniec bo to w sumie półdarmo jest a w moim miescie laski w salonach robią szok brak słow ja nie robie jeszcze najlepszych ale one i maja dyplomy i tyle niby doświadczenia biora ok 100 ,70,80 w tych granicach a babki zaraz od nich dzwonia do mnie ,może biore za dużo mimo tego iz się jeszcze ucze ale niestety materiały tez kosztuja i to wcale nie mało wiec taki rynek
ostatnio robiłam dziewczynie paznokcie na to ona-że jak ostatnio miałam robione pazurki to strasznie mnie bolało w lampie i ogólnie -ona myslała ze to boli ,wytłumaczyłam jej ze musiała mieć wtedy przepiłowana płytke i to maxymalnie i wielka zdziwka że jak ja jej robiłam to nie bolało
moim zdaniem stylizacja paznokci to jest pracochłonne zajecie wiec i cena równierz powinna być do tego adekwatna .
Ja tak sie dzisiaj zastanawiałam ile moge brać za pazurki, mieszkam w miejscowości gdzie jest ok 30tys. ludzi, miasto w sumie takie nie duże, robiłabym póki co w domu. Na dzień dzisiejszy robie tylko mamie, sobie lub koleżankom gdzie biore tylko za materiał ewentualnie... Myślicie że mogłabym takimi paznokciami sobie coś dorobić? Nadają sie? Wrzuce kilka fotek żebyście miały obraz co i jak. Prosze o szczere opinie
Załącznik 23328Załącznik 23329Załącznik 23330Załącznik 23331
Moje motto? - Nigdy nie mów nigdy!
Na moje oko spokojnie mogłabyś sprzedawać swoje praceJa osobiście zapłaciłabym za takie paznokietki bez słowa sprzeciwu 40 zł a nawet więcej. Takie jest moje zdanie i myślę, że znalazłabyś klientki.
Spójrzmy nawet np. na mnie, nie robię rewelacji a chętni są i to za 40zł. Choć teraz niestety czas pracy etatowej zabrał mi czas dla szkolenia umiejętności :/
od znajomych 40 -45 od obcych 50Myślicie że mogłabym takimi paznokciami sobie coś dorobić? Nadają sie? Wrzuce kilka fotek żebyście miały obraz co i jak. Prosze o szczere opinie![]()
![]()
bez problemu
![]()
ja ciągle się uczę, samoukiem jestem, więc tak 30-35 zł, żeby się zwrociło za materiały, bo wiemy, że wcale takie tanie nie są (nie opłaca się oszczędzać na materiałach i kupować bubli...)![]()
Mi dziewczyny doradziły od 30 do 40, gdzie to ostatnie to cena dla "obcych" i muszę Ci powiedzieć, że tak jest dobrze. Jak wspomniały mi wcześniej nie warto brać zbyt niskiej ceny. Może i Ty powinnaś troszkę je podwindować, nawet jeżeli wciąż się uczysz xsunnyolciax, choćby i przez cenę dobrych materiałów.
Ja to raczej traktuję jako hobby bo robię tylko sobie i kilku znajomym tym biorę po 50 zł od kogo przypadkowego po 65 zł w zależności co kto chce. Nie są pazurki niestety moim źródłem utrzymania bo w okolicy są dwa salony świadczące te usługi po 25zł![]()
Qatrycja jak najbardziej się nadają !![]()
A ja pracuję w domu i za pazurki biorę od 50zł do 150, Wiadomo, że te droższe to już długie i bardzo zdobione i zarazem pracochłonne.
Zuzaneczka bardzo fajny przejrzysty cennik!![]()
Zuzaneczka bardzo fajniutki cennnik
Paulistka ceny kosmos
qatrycja smialo 50 zl
zuzaneczka cennik fajny ceny umiarkowane
Wypysia
ja na samym poczatku bralam 40zl pozneij 45 zl teraz 50zl plus tam osobne ceny za SV kamuflaz itp
25zł salonówki?! Lol... pierwszy raz spotykam się z taką ceną, u mnie 80 zł to mało za stylizację salonową. Ciekawe czy w ogóle zarabiają u Ciebie te salony Oo' bo wg mnie to nawet przy tysiącu klientek koszty się nie zwrócą. No, ale nie mam salonu i tylko tak głośno myślę, że nieSzok.
Zuuzaneczka zaje... fajny ten cenniczek. Na wejściu profesjonalistka, no i ceny dobre i przede wszystkim jak wspominały dziewczyny bardzo przejrzysty dla klientek.
a ja nie biorę nicchoć mam już jako taki staż,pazurki się ładnie trzymają to uważam że dopóki nie zrobię paznokci w 100%mnie zadowalających pod względem budowy to nie wezme ani grosza
Kiedyś brałam kaskę ale teraz zrozumiałam że nie będę tego robić i na razie robię tylko sobie i rodzince.Odpuściłam na troche klientki aby się edukować tej dziedzinie,a po wakacjach zrobię kurs i wtedy zacznę brać "wynagrodzenie"
![]()
"Dłonie są krajobrazem serca"
No ceny kosmos... ale jak klientki przychodzą i mówia jeszcze, że nie tak dużo to co?
Zresztą salon jest w bogatej dzielnicy. Same Vip-y
No ja bym w życiu nie dała za zwykłego frenchosa 180zł![]()
Niektóre ludki wola zaoszczedzic nie patrzac na jakosc, trwalośc itd... a znowuż inni myśla ze jak cena jest dos wysoka to sa cud miod i malina...nie raz sama widzialam "salonowki" które wolaly o pomste do nieba, zreszta niejedna z was tez o tym mowila...
Nie chce zeby ktokolwiek czuł sie urażony czy cos bo nie o to mi chodzi...tym bardzie ze sama sie dopiero ucze...
wracajac do tego ze ludzie mysla ze wysokacena jest gwarancja jakosci i dobrze wykonanej pracy...
w liceum mialam 'koleżanke'' ktora jeździla "na paznkcie"do miejscowosci oddalonej o jakiejs 20 pare kilometrow dziewusia robila jej paznokcie za 65-70 zl ktore po paru godzinach sie zapowietrzały a po góra 4 dniach odpadaly całkowicie do tego dziewusia ktora je robila używała zwykłych "bazarowych" cyrkoni twierdzac ze to orginalny Swarovski a moja "koleżanka" w to wierzyla mimo że sama mowila ze jak przejechala je bezbarwnym lakierem to sie zdeformowały
ale zrezygnowac z "usług'' tej dziewczyny nie chciala...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)