Ten paznokietek z Marlin bardzo mi się podoba
Ten paznokietek z Marlin bardzo mi się podoba
cos kolorowego
bluenails - super
---------- Dodano o godzinie 08:11 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:10 ----------
marta2166 - booskiesuper element
![]()
bluenails ładne pazuraskiuwielbiam taki misz masz
anika ładny czerwony kolorek![]()
anikka boczki by sie zdalo troche przypilowac nom i krzywej C nie ma,wydaje mi sie ze to zelikwiec ja bym zelem tez krzywej C nie zrobila
![]()
żelem możesz krzywą C zrobić przechylając pazurka do dołu, odwrotnie poprostu, i linia stresu się zrobinie znam się na żelach bo ja akrylowa jestem ale o tym żelu gdzieś czytałam właśnie tylko nie pamiętam gdzie
boczek w szczególności do podpiłowania na fakulcu, ale i na pozostałych też. ale kolorek ładny jak już pisałam
i zdobienie
![]()
... a zdobionko ladne
ja tez nie zelowa,ale fajny pomysl madzia na krzywa C
no ja jak robilam na zelach na poczatku to probowalam do dolu pazurkiem ale nic mi z tego nie wychodzilo![]()
dobrze ze teraz juz jestem akrylowa hehehehhe
krzywica wyjdzie jak sie bedzie mialo gesty zelik![]()
ogolnie to ja bym dala mniej czerwonego na koncoweczkach albo bardziej bym usmiechnela ale poza tym to kolor jest piekny![]()
Bluenails - superanckie te pazurki, prawdziwy szał! Lubie takie kolorowskie pazurska
Anikka - fajny kolorek i cały pomysł na pazurki też superkrzywa Ci i inne tam tematy sa mi obce bo jestem kompletnym laikiem, dla mnie pazurki mają być poprostu ładne i czysto zrobione
jak w przypadku Twoim i Bluenails.
Świetne prace dziewczyny![]()
blue jak u ciebie kolorowo!
Śliczne te maczki![]()
świetne zdobienia, zaszalałyście dzieuszki
Sandra-sliczne kwiatuszki i blyszczy sie ,oj blyszczy
Kamila-zdobionko w moim ulubionym kolorze-supcio!
Kami piekny ten kolora kwiatki jak zawsze swietnie ulepione
![]()
Sandra bardzo ładne maki
Kamila jaki śliczny różyk i te kwiatki ładnie wszystko razem wygląda![]()
Kobietko - prześliczne pazurki
Kamilko - super kolorek![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)