Pokaż wyniki 1 do 25 z 1374

Temat: ceny naszych uslug

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Szkoleniowiec Avatar dzikakura

Domyślnie Odp: ceny naszych uslug

Paznokietek teraz jest dobrze, ja jeszcze zrobilabym przedział cenowy na te "wszelkie wymyslne kolorowe pazurki" ja mam taki przedział na kolorpowe paznokcie ze zdobieniami od 50 do 170 złotych. Co zrobisz jak Ci przyjdzie klientka na szpice i na koncowce na calej dlugosci np do linii frencha bedzie chciala svarowskiego?

A tak to ceny sa bardzo w porzadku. Tym bardziej, ze Ty mlodziutka jestes i pewnie jesli robisz to swoim kolezankom. Cena materialow nie gra roli tak naprawde, bo to nieduzy koszt, ale ta robota kochana.. ta robota

ja biore za french 60 zlotych niezaleznie czy cover czy brak covera.

Za pazury pod lakier 50 zlotych(jeden kolor)

kolorowe pazury jak juz pisalam od 50 do 170

sciaganie mam smiesznie, bo jak mi przyjdzie dziewczyna z czyms innym niz ja zrobilam to 30 , a jak sciagam przez siebie zrobione to gratis jesli to sciaganie jest uzasadnione.

Na manicure i tak nikt nie przychodzi wiec ustalam indywidualnie(moze raz babeczka byla)

Oraz... po wczorajszym dniu jestem wniebowzięta!

Obok mojego bloku dziewczyna ma salonik, robi przyzwoite pazurki, ale ceny.... w saloniku(i co z tego, ze maly) bierze tyle ile ja..... wybralam sie do niej z pytaniem czy przy tak niskich cenach zarobi na Zus i oplaty, a ona ze produkty ma tanio.... Wiadomo, ze jak kobitka ktora chce miec pazurki ma do wyboru salonik i taka cena jak w domu, czy tez wlasnie dom wybierze salonik i .. wczoraj mialam klientkę.... pani w saloniku podniosla ceny! Hip, hip- nie dala rady, dla niej to z korzyscia, ale i dla mnie. Teraz frenchyk -z informacji dziewczyny, ktora do mnei rpzyszla to 90 zlotych. W ogole nie wiem czy zauwazylyscie trend, ale ceny na paznokcie normalnieją.

Juz nie ma tych oszalamiajacych(30 zlotych french ze zdobieniami), u mnie bylo tego multum, dziewczyny kupowaly zestawy startowe i widocznie - w koncu! uznaly ze im sie nie oplaca i stracily zainteresowanie w ogole robieniem paznokci. Rynek w sposób naturalny sobie poradził. Myśle, ze to dzieki tym, ktore robią dobre paznokcie w salonie za spore pieniadze, ale ktorych umiejetnosci zweryfikowaly te panie za 30 zlotych, ktorych robota i tygodnia nie wytrzymywala na paluchach

Ufff- zauwazylyscie u siebie tez taką tendencję

Teraz z kolei jest wyścig cenowy na rzęski. Widziałam już a 90 złotych, wiec jak ktoras robi rzeski.. trzymac sie laski, trzymac swoja cene, za chwilę rynek znormalnieje

sorry za offtop o rzesach
    Ostatnio edytowane przez dzikakura ; 30-05-2010 o 09:31 Powód: zeby mody miały co ukrywac, bo ja nie umiem:)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)