Ladyss piekne!
Ladyss piekne!
Dziękujęnastępnym razem już ich nie nabłyszczę
![]()
Belunia ale w to że pierwsze to nie mogę uwierzyć bo naprawdę ładnie Ci wyszły:gdybyś Ty widziała mojego pierwszego kwiatka
![]()
Pluszka walka wygrana
Sandra bardzo ładne kwiatki, tym bardziej na plus, że czarny akryl nie jest zbyt wdzięcznym materiałem do lepienia
![]()
Ja dzisiaj robilam swoje pierwsze kwiatki akrylowe hehe a raczej kupki
Z tego co wiem bardzo waznym elementem jest dobre ściagniecie gumy arabskiej z pędzelka a potem najlepiej moczyc go przez noc w liqudzie wtedy będzielek sie go napije a to nam zagwarantuje ze bedzie dłużej nam służyłPowodzenia
![]()
Ladyss - napisałam "pierwsze moje kwiatki akrylowe" to miałam na myśli - pierwsze udane hehehe... bo jak dotąd to była jakas kupa
Kobietko -piękne paznokietki i świetne te czarne kwiatuszki
Plushak - cudne Twoje kwiatuszki![]()
dzięki dziewczyny za ocenę a covera jeszcze wtedy nie używałam i to były plastry miodu tak poukładane żeby zasłonić prawie całego pazurka za połowę bo mam długą płytkę swoją w miarę i cover rzadko używam na swoich pazurkach a jak nie dam nabłyszczacza na kwiatki to mi sie kruszą i odpadają po kawałku dlatego daję nie wiem czemu tak sie dzieje
Plushak ładne kwiatuszki
Kobietazpazurem ładne pazurki![]()
plushak, bardzo fajnie wyszły Ci te kwiatki![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
kamila gdzieś takie robiła. tylko nie pamietam czy stepa czy w ogóle![]()
plushak piekne jak najbardziej walka wygrana!
widać ,że ćwiczycie dziewczyny ,prace coraz ładniejszez tych ostatnich trzeba pochwalić kobietęzpazurem
dokładnie to samo co samaron napisała miałam na myśli jak zobaczyłam te czarne kwiatuchy
![]()
sliczne kwiatuchy dziewczyny
plushak,to ostatnie zdiatko jest naprawde swietne a wlos tez ma w sobie cos..![]()
Kamila i jak Ci idzie?![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)