aga jak piątkowa wizyta u fryzjerapokazuj co masz na głowie
![]()
aga jak piątkowa wizyta u fryzjerapokazuj co masz na głowie
![]()
obcieła mi tak, że nie widać było różnicy i tak mnie korciło....ze dorwałam sie do nich i teram mam jakieś takie schodyi zastanawiam sie czy nie pójść poprawić
z jednej strony są krótsze z drugiej dłuższe fotka nie bardzo oddaje to jak jest naprawdę
chyba czeka mnie kolejna wizyta u fryzjera![]()
Aga to się fajnie prezentuje, tak jakby miało tak właśnie byćja miałam takie po wizycie u fryzjera
![]()
radyklanej zmiany nie widac aga aleee jak nie za bardzo Ci pasuje, to skocz jeszcze raz i nie bój się ostrzejszego cięcia...włosy odrosną![]()
wedlug mnie fryzurka jest ok, no ale najwazniejsze jest twoje samopoczucie jak ty sie w niej czujesz, jezeli Ci nie odpowiada to popros twoja fryzjerke o poprawe tak jak Etna napisala.
![]()
jej już raczej nie poproszęo poprawkę, bo specjalnie przyjechała nas obcinać w domu a w salonie bierze ze 3 razy tyle...ale spróbuję sie umówić do innego fryzjera![]()
to jak ona obcięła, że nie było widać różnicy ?![]()
a tak malutko włosów mi podcieła z góry...tak ciut ciutjak jej mowilam, że może wiecej to mi powiedziała, że mi z dołu mało zostanie...
a sama podcięłam sobie więcej i wcale mało nie zostało...w piątek ide na kolejne poprawki...albo bedzie dobrze albo bede już zawsze chodzić w kucyku jak mi całkowicie popsuje![]()
to idź teraz na poprawkę i się pokaż![]()
Kilka moich, ostatnio lubię się fotografować...
Lusill świetnie wyglądasz![]()
hihiii.. prawda że blondynkom pasują spineczki?
dziękuję z a miłe słówka, od razu czuję się młodsza!
Lusill prawda prawda spineczka pasuje, blond to twoj kolor
buziaki
>Świetnie Ci w blondzie![]()
!
kici kici...
O woszczur, mi tez sie podoba fryzura kukulki, podobaja mi sie w ogole fryzury z wygolonym bokiem, tylko kurcze odwagi mi brakuje
Bo wygolenie boku to troszke wiecej niz zafarbowanie na zielono nie....
Ja chcę mieć fryzurkę tego typu...
Fryzury - kręcone włosy, loki fale
tylko u mnie będzie bardziej pokręconano i kolorek mam inny. Póki co mam włosy do łopatki mniej więcej, po wyprostowaniu jeszcze dłuższe
![]()
fajnie![]()
a tu coś takiego jak ja bym chciała mieć. Ale nie jestem na tyle odważna, ale grzeję się na tą fryzurę już 3 lata![]()
ja mam bardziej pokręcone, ale jak są dłuższe to troszkę mniej, bo kiedyś miałam takie do brody i wyglądalam jak baranekmi chodzi głównie o długość
kiedyś marzyłam o prostych, ale się poddałam, bo sama nie umiem sobie wyprostować a jak ktoś prostuje to ok30min to trwa ehh
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)