Basieńka fiu fiu no cudneWidzę nowy użytkownik i jakie piękne nowe stylizacje nam tu wnosi
Jestem ciekawa kolejnych dzieł
![]()
Basiu ślicznie
Emilia bardzo delikatne, urocze pazurki![]()
Szkolenia i Dystrybucja marki Astonishing Nails
uzupelnienie na szybko i jakies tam maziajki
![]()
goslava superbardzo mi się podoba kolor
kelli i basia- bardzo inspirujące i pomysłowe zdobienia
karolaj- podziwiam Twe kwiatki i subtelny kształt paznokcia
emilka- kolorek rewelacyjny i ten delikatny, pastelowy efekt miodzio
goslava- ogólnie ładne bardzo, ale to zdobienie mi się nie podoba
Ale piękne pazurki powstawiałyście dziewczyny
Emilia B.,karolaj.,kelliWasze mnie oczarowały
Oto jakie ja dzisiaj machnęłam mamie i córce![]()
no, no prosze jakie ładne ediit
a czego użyłasmasy perłowej?
Edit super kształti panterosa
![]()
i kolejne wypociny mam nadzieje ze boczki podobaja sie wam bardziej niz ostatnio, staram sie zwracac na nie wieksza uwage ( dziekuje za rady) xxxxxxx
na zyczenie klijentki kilka paznokci krotszych kilka dluzszych :-( (aby mogla wyciagac szkla kontaktowe)Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
kolejny pierscionek to pazurkow ktore juz wczesniej widzialyscieKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
i moja ulubiona klijentka z naturalnymi paznokciami ( zel overlay )
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Edit bardz ladne,niespotykane,Niunia niedciagniecie,pazurki schodza w dol i usmiech sie nie usmiecha,ladne zdobienia
wszystkie marzenia sie spelniaja
Zdobienia super!Boczki z każdymi coraz lepsze,zwróć tylko uwagę aby na lini frencha nie było tyle materiału...zobacz wątek o piłowaniu-ja dzięki takim zdjęciom od razu nauczyłam się trzymać pilnik.No i więcej uśmiechu ale to już szczegóły których nauczysz się raz dwa
aaa i pierścionki extra!
"Dłonie są krajobrazem serca"
zgadzam się z Emilką co do budowyale widać, że masz dużo pomysłów na zdobienia, super
![]()
Edit fajniutkie pazurki, super to zdobienie czarne
Niunia, już lepiej ale jak dla mnie na niektórych pazurakach jest za dużo masy, albo tak to na fotkach się prezentuje
a pierścionki są super
Niunia, na nauke nigdy nie jest za pozno, no ale musze przyznac, ze panterka i kropuchy wymiataja, fajne pomysly
Proste ale zadziorne ...yyyy chyba
czarny żel plus białe kwiatki plus bulionKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Ostatnio edytowane przez Emist ; 08-06-2010 o 19:07
hima, świetnie zdobienia
edit7715, jak zawsze piękne![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
Super zodbienia![]()
dzieki dziewczyny biore sie za czytanie, podobno do trzech razy sztuka wiec niedlugo wkleje nastepne fotki
bardzo fajneczarne wpadły mi w oko
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)