Już tylko 3 dni zostały![]()
Już tylko 3 dni zostały![]()
przez trzy dni można jeszcze naprawdę wiele zrobić![]()
Fajnie każdy może wziąć udział =)
Mam kciukJak nie było pomysłu, to nie było, jak się pojawiły, to od razu tyle, że paznokci zbraknie i znowu problem był
Tworzę hybrydę
W dodatku z doskoku, tyle mi się na głowę zwaliło
Ale dam radę, już bliżej niż dalej
Od razu dodam, że motywuje mnie tylko dyplomik, ponieważ na zwycięstwo nie liczę (sporo jeszcze nauki przede mną) bez nadziei na dyplomik pewnie bym odpuściłaChciałam, abyście wiedzieli, że dyplomik to miła sprawa i motywująca
![]()
Ostatnio edytowane przez Zgredo ; 08-06-2010 o 13:44
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
a tak wogole to te dyplomy sa z jakims hologramikiem czy tylko takie drukniete drukareczka?![]()
![]()
Dyplomy są z hologramem i pieczątką Firmy Elegance
---------- Dodano o godzinie 14:54 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:51 ----------
Jest nam niezmiernie miło z tak miłego komentarza ZgredoZawsze jak już nie zajmie się żadnego miejsca to miło mieć jakąś podkładkę, że w takim konkursie się uczestniczyło
Zawsze to wzbogaca nasze doświadczenie a i umiejętności praktyczne
![]()
kurcze chyba nie dam rady w 3 dni cos wykombinowac i jescze aparat.... ;s chyba ze bede po domach chodzic i pytac : masz aparat? cyknij fotke![]()
![]()
![]()
Kolejny super konkursik, szkoda tylko ze tak malo czasu bylo, wiele osob pewnie tylko dlatego nie wezmie w nim udzialu, a szkoda bo teamcik rzeka ;D
no ja juz tworzejeszcze wykonczyc i zdjecia.....
![]()
Ehhhhja zrobiłam ale uznałam że wstyd je wysyłać i sobie odpuściłam
...
Może od nowa zrobię - sama już nie wiem![]()
no moje tez wlasnie nie wyszly tak jak powinny.... ;s ale skoro juz zrobilam.... i tak nikt nie bedzie wiedzial ktore to moje![]()
![]()
10. Wszytkie nadesłane pracę zostaną umieszczone na forum, dlatego prosimy o podanie w mailu z pracami imienia i nazwiska autora,
yyyy wiec jednak bedzie?![]()
![]()
![]()
Będzie wiadomo.... ja foto mam ale nie wyszło tak jakbym chciała - nie mam talentu do graffiti
![]()
ja tez nie mam talentu ale po to sa te konkury zeby cwiczyc lapkemoje takie sobie
![]()
ja mam juz paurki tn szkielety i tlo....a reszta jakos nie chce wyjsc tak jak sobie to wymyslilam....moze do 11 jeszcze cos wykombbinuje,...
Ja zrobiłam, jutro fotki wybiorę i poślę.
W ogóle efekt na żywo nie pokrywa się z fotką...
Uh, jakbym miała airbrusha....![]()
Uwaga, uwaga
Dla tych najbardziej zapracowanych dobra wiadomość
W związku z tym, że ogłoszenie wyników nastąpi w poniedziałek, tj. 14 czerwca 2010r prace można wysłać jeszcze przez weekend( włącznie z niedzielą)![]()
naprawde super wiadomoscw takim razie na 100% uda mi sie skonczyc pazurki
![]()
Super wiadomośćZwłaszcza, że wczoraj robiłam pazurki ale jakoś nie miałam do tego głowy i nic nie wyszło
. I macie rację ten dyplom jest bardzo motywujący
![]()
![]()
O to super ze prace mozna jeszcze pprzez weekend wysylac to biore sie do roboty bo ja jak zwykle na ostatnia chwile wszystko mam zostawione....
ja zaraz zaczynam skrobać pazuryyyyyymam pomysł ale gorzej z wykonaniem
![]()
ah tam robja sie ze wstydu spale jak zobacze wasze prace sliczne a moje takie mazgroly
o ile wogole moje puszcza![]()
honeypuff ja też się boję że mojej pracy nie puszczą ale raz się żyje i spróbuję![]()
![]()
bedzie wesolo
czekam na maila czy doszlo czy nie puszczaja hehe
![]()
no i ja w koncu zrobiłam prace... ale chyba z konkursu na konkurs cofam sie w rozwoju... mam nadzieję ze z "w kazdej kobiecie drzemie zwierze" pójdzie mi lepiej...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)