gratuluje dziewczyny, do przodu pchac ten wozek, do przodu

ja mam dziwnie, z polecenia na pazury nie przychodzi nikt o powodach juz tu kiedys pisalam, nie bede sie powtarzac, ale...

na rzesy mam juz czwarta klientke z polecenia, a to wszystko przez kasę...

Usluga sama w sobie jest jak wiadomo droga, wiec zrobilam taka promocje dosc dziwna;-/

pierwsza calkowita aplikacja rzesek normalnie, od 160 do 200 zlotych

po tygodniu w ramach promocji i "przepatrzenia" ubytkow- 30 zlotych, a potem, potem to jest juz hard core cenowy...
zrobilam cene prawie zaporową, mianowicie, 40 zlotych od tygodnia absencji, czyli jesli przyjdzie mi laska po 4 tygodniach do uzupelnienia to to kosztuje 160 zlotych, chyba, ze.... kolezankę przyśle wtedy ma 35% znizki

to 160 zlotych za uzupelnienie przez gardlo mi nie chcialo przejsc, ale dalam rade i wiecie co? Wylaża ze skóry, a kolezanki przyprowadzają..... bo zaplacic stowe za uzupelnienie a 160 to jednak spora roznica. Mnie sie oplaca bo mam stowke za uzupelnienie plus kolejna "nową" i im bo mają 60 zlotych na plusie. o!

z pazurami mi sie tak nie udało, bo ile mogę opuścić na paznokciach ktore u mnie kosztuja 50-60 zlotych.. 10 zlotych znizki? 15 zlotych? Wiecej nie opuszcze, bo sie nie bedzie opłacało pedzla do reki wziąć, a laski jak same mówią i tu jestem bezsilna cytuję" wolę zaplacić 10 zlotych wiecej, a zeby moja kolezanka takiego zdobienia nie miala" i przeciez tetnicy im za to nie przegryzę...