Bitt a gdzie jakas stronka na ktorej mozna obejrzec wasze produkty do sprzedazy, ceny etc?
Bitt a gdzie jakas stronka na ktorej mozna obejrzec wasze produkty do sprzedazy, ceny etc?
tak wezme wszystko ale chciałabym abyście mi najpóźniej do 10 sierpnia dały znać co chcecie żeby nie brakło
www.golden-nails.pl - wszystko co dostępne w sklepie GN można kupic u mnie
dziekowac za stronke
aaaa a jak jest cos w promocji na tej stronce to jak wtedy? na stara cene patrzec?
rabat liczycie od cen podstawowych
hym ?czyli w ramach warsztatu mamy rabat? ile? - cos mi sie w tej glowie juz miesza
![]()
juz wlasnie przelecialam wszystkie stronki z poszukiwaniem informacji![]()
![]()
![]()
Ja byłabym zainteresowana na pewno kopytkiem... którymś - tu będę liczyła na porady i z szerokim uśmiechem oraz oczkami kota ze Shreka na kilkuminutowy chociaż instruktaż jak nie porysować płytki
A jak znajdę fundusze to i zaciskarkę oraz pilniczków kilka... a jak Bóg da i konto zasili to i farbki akrylowe... no, ale to tak wstępnie tylko. Dam znać jeszcze przed warsztatami czy stać mnie na dodatki poza kopytkiem i na ile![]()
wlasnie kochane ktore kopytko jest najlepsze?![]()
honey ja mam to:
Golden-Nails :: Kopytko metalowe- radełko
dla mnie super
i zaciskarke tez polecamjest delikatna ale piekne tunele robi
![]()
ja myslalam o tym Golden-Nails :: Kopytko metalowe -1![]()
noo ja wczoraj wplacilam polowe i przed chwile wrocilam z banku znaczy wplatomatu i jutro wplacam reszte
Ven ja sie pisze do samochodu z Toba wiesz nie
Paula ja tez z Gdyni wiec jak cos mozemy sie razem kolejka wybrac jak chceszzawsze razniej
Jeszcze nawet nie zalatwilam opieki do syna ale co tam juz planuje ze raczej na noc zostane bo po co mi wracac taki kawal zeby znowu z samego rana sie zrywac i sie znowu telepac ta skm-kaCos sie wymysli -przegapic wieczor integracyjny to przeciez prawie ze grzech
![]()
anoosiaof korssssss...
honey... ja mam takie kopytko i jest rewelacyjne tym pierwszym źle mi się trochę operuje bo jest mało zaokrąglone na końcu. A to drugie jak dla mnie rewelka!
![]()
dobra namowilas mnie Van![]()
![]()
![]()
![]()
jak moge to chcialabym zaklepac miejsce w autku u ciebiedo miejsca warsztatow
no chyba ze to blisko z pkp to z buciszka
![]()
Oki jedziesz ze mnączyli u mnie już komplet. anoosia,hassi, i honey jadą ze mną
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a te Wejherowo to jakies wieksze miasto/wioska
bo jak jakas malutka miescina to bede molestowac ludzi zeby mi powiedzieli gdzie wysiadac
![]()
No takie małe miasto ale raczej nie będzie problemu. To jest jakieś 4, 5 stacji za Lęborkiemz resztą zawsze możesz do którejś z nas dryndnąć
![]()
ja zawsze na czas wychodze![]()
o 10 ma byc na miejscu to o 10 wychodze z pociagu
![]()
no ale tam jest chyba pare stacji nie tylko glowna
najwyzej bedziecie mnie szukac
// jak ktos jedzie pociagiem ze Slupska/Leborka to mowic![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez honeypuff ; 10-06-2010 o 19:06
dziewczyny a co z tym noclegiem? bo ja za blisko mam zeby nocowac![]()
no byla mowa ze juz wliczony w cene bo to w 1 domu bedzie wszystkotez mam blisko ale mi sie nie chce wracac do domu na noc
jak mam rano wstawac i jechac to wole tam na miejscu chwile dluzej pospac
...a i tez jestem za tym zeby koralika nie bylo i zamiast tego wiecej one stroke'a bo tak naprawde ile waszych klientek chcialo lub pytalo o takiego koralika zreszta zrobic dziurke i zlobienie na drucik frezarka wrzucenie do tego druta z koralikiem i zalanie tego to myslelze zadna filozofiamnie nikt nie nauczyl a sama zrobilam jakos ale sobie tylko bo nawet na kolorowe pazury jest malo chetnych a co dopiero na takie szalenstwa
ale na kwiatki duzo pan sie godzi i byloby chetncyh przynajmniej u mnie a ja malowac "niet " nie umiem i tyle;p
Ostatnio edytowane przez anoosia ; 11-06-2010 o 00:11
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)