u nas od kilku dni piekna pogoda,takze dzialka slonce,w miare mozliwosci oczywiscie,bo duzo pracujemy,dzis niestety ma 12 godzinny dyzur a tu prawie 30stopni ciepla ,przykro mi bardzo
u nas od kilku dni piekna pogoda,takze dzialka slonce,w miare mozliwosci oczywiscie,bo duzo pracujemy,dzis niestety ma 12 godzinny dyzur a tu prawie 30stopni ciepla ,przykro mi bardzo
wszystkie marzenia sie spelniaja
U nas tez 30) Ja dzisiaj juz w swoim różowym cabrio dach otworzyłam i się woziłam po mieście
![]()
"Piękna kobieta to niebo dla oczu, piekło dla duszy i czyściec dla kieszeni.."
a więc,wczoraj w okolicach Świdnicy nie dość,że było prawie 30 stopni to nastąpił koniec świata.Po 20 min już pożegnałam się z powrotem do domu drogą inną niż pontonowązmyło pół roboty z drogi...
Załącznik 24602Załącznik 24603Załącznik 24607Załącznik 24608Załącznik 24609
a rano po wejściu do pracy,zaczeła mi się ruszać podłoga...już chciałam iść do lekarza,bo gorzej zemną kiedy skaczący fragment okazał się...żabą!
w toalecie też jest lokator
Załącznik 24604
Ostatnio edytowane przez Emist ; 10-06-2010 o 08:00
jaki grad
a ta żabayyyh fuj
nieźle
tych żab jest teraz wszędzie pełno...sama ostatnio przejechałam niechcący dwie rowerem...brrrrr
Ja nie mogę jaki grad![]()
Ja zaraz idę się smażyć na słoneczkoPogoda jest CUDOWNA
![]()
u mnie upał taki że sie po jajkach wszystkim leje
a żab niemawidze.. brzydze sie żab... fói... chyba bym zawału dostała jakbym zobaczyła w domu żabę![]()
ale grad
co wy chcecie od tej żabki![]()
Słodka jest!
![]()
u mnie rano bylo zimno i deszcz padal, a teraz slonce sie probuje przebic![]()
a u mnie jest tak duszno, że coś strasznego... miałam nadzieję że się troszkę pogrzeję na słoneczku a tu dupasłońce takie zamglone jest
ta u mnie było słońce niby zamglone a się tak spaliłam na słońcu, że szok. a co tam jutro jeszcze sobie poprawię![]()
Ja oczekuje na deszczmoje zwirzaki się męczą bidulki mam nadzieję że za te kilka dni lunie i ochlodzi się choc troszkę...wklady z lodowki roztapiają się raz dwa,nawet nigdzie nie wychodzę aby miec je na oku.
"Dłonie są krajobrazem serca"
W szczecinie na szczęści czoraj burza tylko po hałasowała ale 80km dalej u moich rodziców był taki grad że dziury porobił w samochodach.![]()
te anomalie pogodowe to tak jak w "Pojutrze"
u mnie dzisiaj slonce ale za pewne w nmocy bedzie padac...
u nas w wielkopolsce goraco,nie mozna wytrzymac nawet w domu
wczoraj i dzis ok.32 stopni....
masaaaaakraaaaa
na jutro zapowiadaja 22,ja sie ciesze mimo ze bede caly dzien w pracy
u mnie 30 w cieniu a na słoncu ....wole nie mysleć
niebo bezchmurne, w cieniu 32 stopnie
Kraków 32 w cieniu w słońcu patrze i widze 35,5 masakra
u mnie na magicznym termometrze zabrakło miarki przy 40 st.(w słońcu) nie dość ze gorąco to wiatru brak...
w mnie 30 stopni w cieniuale moze bedzie burza, bo sie od jakiegos czasu juz zbiera
ja się cieszę, że tak jestbo zimy nienawidzę
.
Może troszkę upał męczy, ale i tak kocham lato![]()
u mnie dzis 34 ,na lekko zasloneczninym balkonie 41 a w mieszkaniu katusze 31...gdyby choc tylko w domu bylo chlodniej...i w samochodzie 41 bylo tez![]()
"Dłonie są krajobrazem serca"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)