Julcia piękne - szczególnie róże
Dzoana boooskie![]()
![]()
Jade -![]()
![]()
![]()
Julcia piękne - szczególnie róże
Dzoana boooskie![]()
![]()
Jade -![]()
![]()
![]()
Dziekujecaly czas cwicze,niedawno dostalam ksiazke wiec troszke podpatruje.Tylko teraz bede robila zdjecia przed polakierowaniem bo nie wyglada to ladnie tak mi sie wydaje.Pozatym wymyslilam sobie te swieczki bo moze uda mi sie sprzedac ale zrobilam blad bo chcialam wlasnie nablyszczyc i po spryskaniu farbka zaczela odzielac sie od swieczki.Trudno mi to wytlumaczyc ale musze wymyslic cos innego lub tylko sama farbka...?
Roksik - sry niechcący wcisnęłam podziękowanie hehe...a miałam tylko wcisnąć niżej następna stronkę
Dzoana piękne ślubne pazureczki
Jade normalnie prześliczne te Twoje one stroki![]()
Jade!jestes niesamowita!
![]()
Jade- ale cuda! ładniutkie te malowanki. Te kolczyki na pierwszym zdjęciu po prostu cudowne
Julcia, Jade piękne te Wasze malowanki dziewczynki... CudeńkaNie mogłam oczu oderwać
![]()
dzoana - śliczne kwiatuszki![]()
Podziękowania mi się oczywiście skończyły... dziękuję dziewczyny za tak miłe słowa![]()
swietne te wszystkie wzory
jade, cudowne te kolczyki swieczki przepustki i w ogole, jaka feeria barw
dzoanka swietne te roze![]()
normalnie kompleksów się nabawiłam przez te wasze dziełaja też chcę tak umieć
![]()
Szkolenia i Dystrybucja marki Astonishing Nails
Mi takze sie skonczyly podziekowania wiec serdecznie wam dziekujeNa dniach wstawie kolejna swieczke ale tym razem nie bede jej pokrywac niczym bo znowu cos sie popsuje,no a zaraz chyba siadam do naszyjnika
![]()
no no Marta gratulacjebrawo
cudowne te wasze malunki![]()
martek ślicznie, bardzo mi się podobają te kwiatki
Szkolenia i Dystrybucja marki Astonishing Nails
Dzisiejsza wenaSwieczka podobna do poprzedniej troszke inne kwiatki i koliberek dla corki
Jade cudeńka tworzyszkoliber przecudny
Dziekuje Tusiawyczerpalam zapas podziekowan wiec
![]()
Jade świeczka jest śliczna![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)