Jade super świeczuszki
Martek bardzo ładne kwiatuchy![]()
Jade super świeczuszki
Martek bardzo ładne kwiatuchy![]()
Jade śliczna świeczkaaż szkoda ją palić
ja próbuje tych kwiatków i nie wychodzicykne fotke i wstawie później moje wypociny
![]()
takie moje wypociny
miały być one stroke te u góry i na dole ten niebieski ale coś nie bardzo przypominają![]()
Madzia już chwaliłam ale maluneczki sa tak śliczne, że pochwalę je jeszcze raz... Są przepiękne![]()
Madziu świetne kwiatki ja to tylko narazie umiem panterke, zebre... takie najprostsze chyba trzeba miec odpowiedni pedzelek i pod odpowiednim kątem kłaśc . No zobaczymy po moich warsztatach![]()
maartekkk-WooowSuper
Jade- fajny ptaszek i w ogóle wszystko![]()
Jade te swieczki sa swietnenapatrzec sie nie moge i wyobrazam sobie jakby wygladaly u mnie w pokoju
![]()
Moje jakies ala' malowanki.daleka droga przedemna z farbkami....![]()
Dziekuje dziewczyny,wasze prace tez sa sliczneSwieczki juz niemam dalam dzisiaj znajomej w prezencie ale trzy kolejne czekaja na pomalowanie i kilka par kolczykow.Teraz to juz na sprzedaz porobie zdjecia i powiesze w pracy moze komus sie spodoba.Tylko niewiem ile wolac
![]()
jade-druga swieczka wymiata
martek-pieeeekne
madzialenka- no i jest super naprawdepiekne kwiaty
wiola-co ty chcesz.. swietne
tu takie ło
jade- powaliła mnie ta świeczka na kolana, a koliberek dobił do podłogi! cudne, boskie fantastyczne!
Wiola, Kurka do powiedzenia mam tyle...![]()
![]()
Cudne malunki
![]()
Hersa dziekuje baaaaaardzoZnowu wyklikalam zapas
jutro nadrobie,hihi
o.
to moj drugi strokepierwszy to porażka malowana na .sliskim tipsie
ten zostal zmatowiony i pokryty farbkami
![]()
"Dłonie są krajobrazem serca"
pluszak, wariaciedzieki, nie umiem zrobic zdjecia aby pokazac, ale wyszly fajnie, tylko powinny byc na innym tle, np kawa z mlekiem, bo sie wszystko zlewa.
Latika i piekny tipsior i ladny one stroke, wroze, wroze, wroze... beda to wielkie malowidła, mowie Ci
no i jeszcze dzisiaj takie. do bezowej tuniczki i niebieskich butków w rozowe rozyczki i zielone listki (w sensie butki sa takie, stare jak swiat, ale jakze wygodne)![]()
Ostatnio edytowane przez samaron ; 15-06-2010 o 13:50 Powód: Dwa posty tego samego użytkownika
madzialenkabuziaczek - super ćwiczenia
Dziakura - booskie te kolczyki, a ostatnie miodzio
Latika - ślicznie
WIOLA1 - mi się bardzo podobają![]()
dzikakura cudowny malujesz kwiatuszki![]()
kukra te ostatnie to ja sobie u ciebie zamowie a co!daj znac na priv ile bys za takie chciala
![]()
Jestescie kochane dziewczyny. Ciesze sie, ze Wam sie podobają
Chciałam zaznaczyć, ze wszystkie maźnięcia, obwódki i detale robiłam pedzelkiem-prezentem od Kamilki i Woszczura. Jeszcze raz dziekuję. Ten pedzel jest swietny do jednolitych małych listków. (farba na pedzelek, dotykasz powierzchni, rozplaszczasz i "wstajesz" pedzel-boski)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)