i czekam aż ktoś wejdzie na konwersację do boxa
![]()
pije wode... i robie pazurki u stópek, ale juz sie denerwuje bo jakos nic mi sie nie podoba.. wczoraj malowałam 4 razy za kazdym razem inaczej a później zmywałam... dzis rano kolejna próba.. oby sie udało bo juz mam dość![]()
a ja leże w łóżku i z głodu się zwijam ale nie chce mi się wstać bo klikam tu na forum![]()
właśni wygoniłam gołębia z balkonu![]()
A ja zaraz mam 2 makijaże, a o 15 pazurki robię ale kuzynce i tylko french![]()
ja jak zawsze jestem w pracy,ale bede do was zagladac![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
dobrze wiedzec ze nietylko ja pracuje,jutroio zreszta tez pracuje
jestem w pracy, tak sobie szperam po necie w poszukiwaniu zdobienia na mamci pazurki, a poza tym to ma dziś straszliwego leniwca
a ja powinnam uczyć się na "wczesnoszkolne nauczanie języków obcych", ale nie potrafię oderwać się od forum![]()
ja nie mam mozliwosci miec leniwca ,kupa roboty,lece
a ja przyszlam z pracy, jestem zmeczona na maxa i w dodatku cos mnie glowa lupie przez ta pogode, ide nynac
. Milego dnia dziewczynki
![]()
ja czekam az ktos na boxa wejdzie ehhh...![]()
ja jeszcze w pracy,pisze raport, za godzinke komniec,idziemy do pizzeri poszalec i pojesc
Ja siedzę i czekam na grillowaną kiełbaskę, którą mi mężuś przyrządza![]()
a ja piję Desperadosa![]()
hę.... skad ja to znam
Przed chwilka wrócilam i sie nudze... ale przynajmniej zdarzyłam uciec do domku przed burza... cisza w domu bo sama jestem i smutnoz nudy wykonuje zadanie jakie dał mi pan od historii czyli napisac 100 razy 'nie będę niekulturalnie odzywać się na lekcji historii'
![]()
spadal do lozka bo jutro do pracy
Też zbieram się do łóżeczka ale jak zwykle zahaczyłam o forum i nie mogę się oderwać![]()
wlasnie czekam na klijentke miala byc o 16 wybaczam spoznienie bo zadzwonila ze autobus uciekl,
czas na dymka przed pazurkami heh
właśnie skończyłam kawusie przy przeglądaniu forum i będę się brała za obiadek![]()
a ja popijam jogurcik
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)