Witamy na forum i zyczymy fajnej lekturki![]()
i faktycznie wciaga![]()
Witamy na forum i zyczymy fajnej lekturki![]()
i faktycznie wciaga![]()
qzik, witamzawsze służymy pomocą
![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
Witam nazywam się Agnieszka i w tym roku skończę 19 lat. Jestem świeżo upieczoną maturzystką. Kiedyś interesowałam się projektowaniem biżuterii, lecz teraz chciał bym rozpocząć przygodę z żelowymi tipsiorkowymi pazurkami. Więc jestem kompletnie zielona w tych sprawach.Ale mam nadzieję że się dogadamy
![]()
witam wszystkichMam na imie Renata i mam prawie 19 lat... Paznokcie zaczęłam robić w grudniu ubiegłego roku a w lutym ukończyłam kurs... Zarejestrowałam się jakiś tydzień temu i mam nadzieję iż nauczę się wielu przydatnych rzeczy od bardziej doświadczonych forumowiczek...
Ellemi, Renia1613, witam serdecznie![]()
Witam serdecznie wszystkie Panie, które zaczęły tu zaglądać od niedawna tak jak ja
![]()
Witam! (nie wiem jak powinnam sie przywitac, wiec zaczne tak...)
Mam na imie Asia, na forum zalogowalam sie juz jakis czas temu ale do tej pory tylko biernie uczestniczylam w jego "zyciu".
Mam nadzieje, ze od tej pory sie to zmieni.
Ukonczylam studium kosmetyczne i uzyskalam tytul Technika uslug kosmetycznych, posiadam tez certyfikat pozwalajacy zajmowac sie odpowiedzialnie przedluzaniem paznokci.
witamy serdecznie
Askar, witamyto teraz zapraszam do udziału czynnego
![]()
Askar witamy![]()
hej ja tez Was wszystkie witamMam na imie Aneta, mam 20lat, poki co studiumuje sobie a w wolnych chwilach robie pazurki
Juz jakis czas temu zalogowalam sie na forum ale jakos tak wychodzilo ze nie bralam w nim czynnego udzialu. Mam nadzieje ze od teraz to sie zmieni
Pozdrawiam Was forumowiczki! ;*
Witam!
Mam na imię Daria. Na razie studiujęa pazurki to moje wielkie hobby
mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego zacnego grona. Pozdrawiam wszystkie forumowiczki!
Witamy
Witamy
Tutaj wszystkie dziewczyny są bardzo cieplutko przyjmowane
![]()
cocaine258, witami z wielką chęcią zapraszam do czynnego udziału
dizzzy_girl, witamtutaj wszystkie osóbki są bardzo mile widziane
![]()
hejka wszystkimwłaśnie do Was dołączyłam. Mam nadzieję, że miło nam się będzie rozmawiało. Pozdrowionka
Witam serdecznie wszystkie dziewczynyZarejestrowałam się tu u was dzisiaj! Więc jestem totalnym 'świerzakiem'...ale nie tylko na forum ale równiez w robieniu paznokci żelowych. Myślę że wiele się od was nauczę! Baaa jestem pewna
Więc jeszcze raz. Witam!
)
![]()
Witam nowe forumki![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)