nie mam juz tycb paznokci... musiałam zmienić bo miałam rozprawe w sądzie i chciałam wyglądac jak człowiek... chociaż na rozprawie to jescze je miałam ale ze stresu zaczaełam podskubywać i nie chciałam zeby i sie złamały razem z moimi i zmieniłąm
![]()
nie mam juz tycb paznokci... musiałam zmienić bo miałam rozprawe w sądzie i chciałam wyglądac jak człowiek... chociaż na rozprawie to jescze je miałam ale ze stresu zaczaełam podskubywać i nie chciałam zeby i sie złamały razem z moimi i zmieniłąm
![]()
nio niezły ten odrościk
Dzieki dziewczyny
Jakaz to radosc ze u niektorych klientek tak dlugo pazurki sie trzymaja![]()
3 tyg
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
szczerze mowiac tom sie na poczatku bala ze to takie zapowietrzeniafote zrobilam i se mysle wrzuce w temat czemu moje pazury sie zapowietrzaja
ale potem przykladam pilnik a tu bomm - lakier odprysnął
to szczesliwa jak dziecko byla w momencie
no i laska mowi ze zapomniala zmyc ten lakier, a ja se mysle "zapomniala
zapomniala
ja tu na zawal zeszlam ze takie pwowietrze a ona zapomnialam!"
no ale sie usmiechnelam i mowie spoko
dlatego nie lubie bezbarwnego lakieru na odroscie grrr![]()
Jakiś czas temu robiłam dla znajomej pazurki. Siedziałyśmy 2.30h od godzinki jedenastej w nocy do 1-30 nad ranemTakie babskie pogaduchy połączone z robienem pazurków. Światło było masakryczne, ledwo co widziałam. No i jest efekt- zapowietrzenia. Jednak dobre śwatło to podstawa i w cimnościach nic się nie zdziała
![]()
The world is mine
Luska102 piękne odrosty![]()
![]()
Wyobrażacie sobie, że jednej lasce ktorej robiłam pazurki, odrosły w przeciągu 8 dni tak jak mi rosną w miesiąc!
Pierwszy raz coś takiego widziałam.
Szkoda, że fotki nie zrobiłam
The world is mine
Luska - nie widze zapowietrzen i super![]()
Gigant odrost![]()
Hehe dziękiale jak na tą Panią to gigant
![]()
no, odrost faktycznie ładny
też znam Panie, które nie wiedzą jeszcze czym jest odrost, bo zahaczą jednym a potem resztę zrywają "bo to brzydko wygląda" (na marginesie: wg. nich zerwane samodzielnie pazury wyglądają o niebo lepiej)
to i ja pochwale sie moim
pierwszy raz udalo mi sie zachowac pazury w takim stanie
i nie ma powietrzaale sie ciesze...zobaczymy jak z odrostem bedzie na nowych pazurach...
tu prawie 3 tygodnie, tuz przed nowa stylizacja...i tylko jedna lapka bo zapomnialam cyknac na dwoch![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)